עזרה - פרימייר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני לא מכירה את תוכנת פרימייר, ומנסה לעשות דבר שאמור לכאורה להיות פשוט -
רצף תמונות עם פס קול.

כרגע הסתדרתי עם ייבוא, סידור, ייצוא וכו' אבל נתקלתי בשתי בעיות:
1. התמונות מגיעות לי בסדר הפוך - מהסוף להתחלה.
2. התמונות עוברות את סף הזמן של פס הקול. אני רוצה שהן יסתיימו יחד עם פס הקול (ובעצם יתחלפו בתדירות גבוהה יותר, לא?). כמו בדוגמה: מעל 9 דקות, במקום 4 דקות.

תודה מראש!

צפה בקובץ המצורף 328234

קבצים מצורפים

• פרימייר.jpg
    פרימייר.jpg
    KB 90 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
תקטיני את הגודל שלהם(בציר הזמן)
רוחב= זמן

• הוסף לסימניות
את בעיית סדר התמונות הצלחתי לסדר.
לגבי אורך הזמן - אני מבינה שרוחב מראה על הזמן, אבל איך אני מקטינה את הרוחב של כל השורה בבת אחת לתוך 4 הדקות?

• הוסף לסימניות
את מדגישה כל תמונה שאת רוצה לקצר
את לוקחת את הכלי הראשון ( בד"כ הוא לחוץ עליו מראש)
ומקצרת עד האורך הרצוי וכן הלאה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה.
אי אפשר את כל השורה בבת אחת?
(כך גם כל התמונות מקבלות אורך זמן שווה).
יש לי 120 תמונות ל-4 דקות, סה"כ 2 שניות לתמונה.
כרגע כל תמונה תופסת 5 שניות.

• הוסף לסימניות
את עומדת על התמונה (בציר הזמן) ואז מגיעה לך חץ אדום את מושכת אותו לצד שמאל לפי כמה שאת צריכה,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
נראה לי שהצלחתי, ברוך השם...
בצד שמאל הגדרתי שכל התמונות יהיו באורך שתי שניות, ואח"כ גררתי אותם לחלון הימני.
מקווה שעבדתי בצורה טובה, אבל בינתיים ייצאתי ונראה טוב...

שוב תודה והמון הצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה, בבקשה:
מה עלי להגדיר בייצוא כדי שהתמונות ימלאו את כל המסך בסרט שנוצר?
או שאולי לא הגדרתי נכון את הקובץ שפתחתי - מה ההגדרה הנכונה עבור קובץ סטנדרטי למצגת?

תודה.

• הוסף לסימניות
צהריים טובים,
ברוך השם הקובץ גמור, הצלחתי להגיע למה שרציתי.

מעוניינת כעת לבדוק מחיר, פחות או יותר, של עבודה כזו -
המרת סרט של 17 דקות לסרט של תמונות מוקפאות מתחלפות (כל 2 שניות, כ-530 תמונות), כמובן בהתאמה לפס הקול.
לוקחת בחשבון שאני לא מקצוענית בתחום והמחיר יכול להיות נמוך יותר מהרגיל.

תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה