עזרה- צביעה במנגה

• הוסף לסימניות
איך צובעים במנגה רק בצבעי CMYK?
וחוץ מזה, יש שם(בcmyk) סמנים כאלו שאפשר להזיז אותם, איפה להניח אותם?
מקווה שהובנתי,
ותודה לכל המוכשרים\ות שאוהבים לעזור...

• הוסף לסימניות
האמת אני לא הבנתי כ"כ את השאלההה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכלל1;n4960681:
האמת אני לא הבנתי כ"כ את השאלההה

אני רוצה לצבוע במנגה, רק בצבעי דפוס,
איך אני בוחרת תוך כדי צביעה בצבעי דפוס?

• הוסף לסימניות
אה אני באמת לא יודעת, סורי.
אשמח באמת לשמע מעצת חכמים

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, במנגה זה לא משנה עם זה CMYK או RGB. את יכולה לצבוע ואין כמעט הבדל בהדפסה בין זה לזה. נראה לי שאת יכולה לבחור ב- FILE, את כפתור PREFERENCES , ואת רואה שיש לך את שתי האפשרויות.
בפוטושופ זה משנה הרבה יותר במה את בוחרת.
מקווה שזה עזר.
בהצלחה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
דווקא כשהדפסתי את הפרויקט כדי לראות איך זה יוצא, זה יצא בצבעים שונים ולא הבנתי למה.
בסוף שיניתי את ההגדרה של הדף ל cmyk והדפסתי שוב- ואז יצא לי בדיוק כמו במחשב...

• הוסף לסימניות
העליתי פעם אשכול שמראה איך לראות את הצבעים סי אם וואי קיי בזמן צביעה, במנגה. אני מדי עייף לענות על זה עכשיו , תחפשי באשכולות את המילה cmyk או סי אם וואי קיי
אולי עם המילים גם "איך לראות" ו "מנגה"

אם את מהירת קליטה, - אז זה נמצא במנגה, בחלון view
color profile

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות ב;n4960740:
לפי מה שהבנתי, במנגה זה לא משנה עם זה CMYK או RGB. את יכולה לצבוע ואין כמעט הבדל בהדפסה בין זה לזה.

זה לא נכון.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבחלון שנפתח כשפותחים קובץ מנגה חדש, אז יש שם את כל ההגדרות של הדף כולל הצבע, הוא נמצא עלRGB אוטומטית אבל אפשר לשנות שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה