כללי עזרה : צבע כסף

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה המספרים של צבע כסף ב CMYK?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אין בזה מספרים

החכמה היא לשחק בכמה שיותר שזה יהיה נוצץ (תשחק ליד האפור חזק יותר ובהיר יותר)

• הוסף לסימניות
מערכי מניפת הפנטון לאפורים שיכולים להיות דומים לכסף:
c-16
m-11
y-10
k-26

c-20
m-15
y-11
k-40

c-23
m-17
y-13
k-46

• הוסף לסימניות
קח את המספרים דלעיל והוסף להם את אפקט ההברקה דבר שייצור לך את הצבע דמוי כסף

• הוסף לסימניות
בכדי שיהיה נוצץ הוסף אפקטים גרפיים מעברי צבע BEVEL EMBOSS וכד

• הוסף לסימניות
יש לי פוטו שופ בעברית אם תוכל לתרגם לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
התרגום של BEVEL ,EMBOSS זה שיפוע, תבליט/הבלטה

(לאו דווקא הפילטר)

• הוסף לסימניות
צבע כסף

את אפקט ההברקה אני עושה רק בגרדיינט (שיפוע)
ללא הבלטה. מוסיפה לצבעי האפור, אפור בהיר מאוד (באמצע הסקאלה של הצבעים) וכך מתקבל אפקט ההברקה.
באותה השיטה אני עושה צבע זהב.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 3.3 · צפיות: 12
  • 83769.jpg
    KB 2.3 · צפיות: 9
  • silver.jpg
    KB 13.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כדי להגיע לתוצאה יפה כדאי לעשות מעברים של אפור באזור ה-50% (עם ערכים צבעוניים ולא גווני אפור כנאמר לעיל) ולעשות מעברים אפילו עד לבן וחזרה לכהה יותר.
את המעבר ניתן לעשות או חלק או סיבובי ואם תתן צמוד מעבר אחר זה יתן אפקט של כסף.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 62.5 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה