עזרה קבלת פקס

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש משהו/י בחפציבה או גרין פארק במודיעין עילית , שיוכלו לעשות לי טובה,לקבל פקס בשבילי?
כמובן בתשלום, ממש תודה תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
הנה אתר חינמי המאפשר קבלת פקס למייל. https://www.myfax.co.il/חינם;jsessionid=A01185F7DB6889FFD9E3D205A19A00E5
תמלאי את הפרטים ותקבלי מספר זמני ולשם יפקססו ואת תקבלי את הקובץ כPDF במייל.
אם יש בעיה כלשהי שאת חסומה, אני יכולה לרשום את המייל שלך ואתן לך את המספר פקס שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;967862:
הנה אתר חינמי המאפשר קבלת פקס למייל. https://www.myfax.co.il/חינם;jsessionid=A01185F7DB6889FFD9E3D205A19A00E5
אם יש בעיה כלשהי שאת חסומה, אני יכולה לרשום את המייל שלך ואתן לך את המספר פקס שלהם.
ממש תודה רבה .הבעייה היא לא בזה (יש לי מנוי על פקס למייל )הבעייה שאין לי מדפסת להוציא את הפקס

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח פקס ברח' פוניבז' 6 (או 8 לא זוכרת) משפ' ניוטון
המס' שלהם: 9745075

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;967862:

לידיעה,
מספרי טלפון החסומים בשרות קו-נקי
לא מאפשרים שליחת פקסים למספרים שכאלו [בד"כ 057---]

• הוסף לסימניות
המספר שמקבלים מהם הוא תמיד 077....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;968389:
המספר שמקבלים מהם הוא תמיד 077....

1. כנראה שינו את זה, אני עשיתי כמה פעמים והיה לי מספר שהתחיל ב 057.
[אני גם רואה ששינו שצריך לעדכן כל יומיים. פעם זה היה לשבוע...]
2. יתכן ויש עוד חברות שנותנות שרות כזה.
נתקלתי כמה פעמים שלא יכלתי לשלוח פקס מהבית ואילו מהעבודה הצלחתי ללא בעיה...

• הוסף לסימניות
גם בזמני-חינמי זה 077. מניסיון רב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה