עזרה קטנה בדחיפות

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי שתוכל לייעץ לי אודה לה מאוד,
רכשנו דירה של מחיר למשתכן ובחרנו ריצוף מתוך מספר דגמים, כעת ההזמנה של הריצוף שלנו לקראת ייצור ורצינו להזמין עוד באופן פרטי עבור תוספות בניה קטנות,
מה שידוע לנו שנבנה הוא כך,
הרחבה לסלון או חדר נוסף בגודל של 12 מ"ר,
הרחבת מסתור כביסה בערך 2 מ"ר
כמה תוספת מ"ר ריצוף אני צריכה להזמין?
ואם אני עושה מטבח חדש לאחר הכניסה האם אצטרך עוד ריצוף למקרה שיתקלקלו מרצפות וכדו'?
אם יש לי תכנון בעתיד רחוק להרחבות נוספות האם כדאי להזמין עוד ריצוף רזרבי או מקסימום חדר נוסף יהיה ריצוף אחר?
אולי זה נשמע שאלות טיפשיות אבל הם חשובות לי אשמח לתגובות,

• הוסף לסימניות
תעשי חשבון את המטרים שאת צריכה + 15% פחת.

• הוסף לסימניות
מה שליבה כתבה.

ואני הייתי מוסיפה עוד כמה מטרים ספייר שיהיה למקרה של פיצוצים או כל פגיעה אחרת בריצוף בעתיד.
גם אם תמצאו בדיוק את אותו הריצוף, ככל הנראה הוא יהיה מסדרת ייצור אחרת, ובגוון מעט שונה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הייתם ממליצים לקחת עוד ריצוף על הוספת חדר בעתיד הרחוק או שלא כדאי סתם לשלם על משהו לא וודאי, ומקסימום חדר אחד או שתיים ירוצפו בריצוף שונה?

• הוסף לסימניות
מלכתחילה במקרים רבים מרצפים את חדרי השינה (או חלקם) בריצוף שונה - כגון דמוי פרקט.

ההחלטה היא שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה