עזרה קטנה בחיבור לסאונד

• הוסף לסימניות
השמח אם יש כאן מי שיכול/ה לעזור לי
כשאני מצלמת אירועים אני תמיד מתחברת למיקסר
צילמתי מופע שבוע שעבר
ולא הכל יצאה לי ברור אני לא מצליחה לעלות על הבעיה
לא כ"כ מבינה בסאונד....

אני לא יכולה לעלות לכאן בגלל זכויות יוצרים
אם משהוא יכול לעזור לי אני ישלח חלק
ותגידו לי למה זה קורה
הסאונד מן לא כ"כ הצליח לעזור לי הוא אמר שאצלו הכל בסדר...
תודה מראש!!!
תשלחו לי בפרטי ..

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא ברור? יש רעשים? מעומעם?
אני חושב שפירוט יכול לעזור
מממ...
לא רעשים אבל יש שירים שלא יצאו ברור שומעים כזה בס לא בס משהוא אחר אני לא יודעת...
אבל חלק מהשירים שומעים מצוין לכן אני לא יודעת אם הבעיה אצלי...
אולי זה קשור לטונים

• הוסף לסימניות
בהקלטה ממיקסר יכולה להיות בעיה שיותר מידי ווליום יוצא מהמיקסר ואז אני חושב שלא משנה איזה מכשיר מקליט זה בעייתי כי זה גורם לדיסטורשן (כאילו שמים פול ווליום וזה צורם מאוד ומנמיכים את זה, כאילו שומעים מרחוק צליל חזק שהוא צורם מרוב שהוא חזק)
אם הכבל לא מחובר טוב או לא תקין מספיק יכול להיות שזה הקליט רק צד אחד או הבעיה הידועה שיש אם מכניסים אוזניות לא עד הסוף לmp3 שזה משמיע רק חלק מהתדרים והצלילים..
לכן חשוב לבדוק בתחילת האירוע ולשמוע מהכבל אם הוא תקים, לדוגמה לצלם סרטון קצר ולחבר אוזניות ולשמוע. ותמיד כדאי שיהיו עוד כבלים ספייר. יש כאלה שמקליטים במכשיר הקלטה ואז מחברים במחשב.
פתרונות לחומר הזה אני לא מכיר אבל זה לא אומר שאין...

• הוסף לסימניות
תעלי 10 שניות, אני לא חשוב שיהיה לזה בעיה בזכויות

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
@ysy עזר לי נראה לי הבעיה באמת כמו ש @נתנאל 1 ניחש...
אבל אני לא יודעת לסדר את זה במצלמה...:(

קבצים מצורפים

• לא טוב.mp3
    KB 798.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לדעתי זה כמו שנתנאל אמר, זה נשמע באמת שכשזה מגיע לווליום גבוה יש דחיסה וקצת דיסטורשיין.
בשביל שלא יקרה שוב, צריך לשים לב לעוצמת הווליום שנכנסת לך למצלמה ע"י המטרינג, כלומר יש 2 מחוונים של ווליום שקופצים במקלט שלך בזמן שנכנס סאונד או על מסך המצלמה, תבדקי שגם בווליום הגבוה ביותר שאפשר לייצר הם לא מגיעים למקסימום.
ישנם דרכים מקצועיות יותר אבל מסובכות, זאת הפשוטה והמהירה ביותר.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה כמו שנתנאל אמר, זה נשמע באמת שכשזה מגיע לווליום גבוה יש דחיסה וקצת דיסטורשיין.
בשביל שלא יקרה שוב, צריך לשים לב לעוצמת הווליום שנכנסת לך למצלמה ע"י המטרינג, כלומר יש 2 מחוונים של ווליום שקופצים במקלט שלך בזמן שנכנס סאונד או על מסך המצלמה, תבדקי שגם בווליום הגבוה ביותר שאפשר לייצר הם לא מגיעים למקסימום.
ישנם דרכים מקצועיות יותר אבל מסובכות, זאת הפשוטה והמהירה ביותר.
אם הם מגיעים למקסימום-לסדר את זה דרך המצלמה או דרך המיקסר??-

לא משתמשת עם מקלט ...עצלנות בעריכה......

• הוסף לסימניות
דרך המיקסר עדיף, ואת יכולה גם דרך האינפוט שבמצלמה

• הוסף לסימניות
הבעיה כנראה שהוא נתן לך יותר מידי ווליום ואז או שהוא צריך לסדר שמהמיקסר לא תצא המון עוצמה, נגיד לתת ברמקולים עצמם יותר ווליום (שזה בכללי דבר שהבנתי שהוא בסיסי בסאונד, את הרמקולים שמים על פול ווליום ושולטים מהמיקסר, כי אין עניין לדחוף מלא עוצמה לרמקול ומשם להוציא את המלא עוצמה בווליום נמוך, אלא הרמקול לוקח עוצמה רגילה של סאונד ו-מגביר אותה)

או שמחברים את ההקלטה לחיבור של האוזניות ואז אפשר לשלוט בווליום שיוצא מהמיקסר לאוזניות. או ליציאה אחרת מהמיקסר שיש שליטה על עוצמת הווליום שיגיע אחיה מהמיקסר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה