עזרה קטנה

• הוסף לסימניות
שלום לכם,
סורי שאני נדחפת בין הרים גבוהים :)
שאלה קטנה לי אליכם, ואם תדעו לעזור לי והיה זה שכרכם:
יש לי מצלמה ביתית של קנון [נדמה לי 750]
ומאחר והילדים שיחקו בה, היא מצלמת חשוך, בלי פלש.
לא עוזר שאני מכוונת את הסמן של הפלש על פועל.. גם לא על אוטומטי.
איך מחזירים את האפשרות הזו?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם המצלמה מכוונת על מצב מנואל או על חצי אוטומאט= כנראה ששיחקו בהגדרות צמצם או תריס [כלומר סגרו]. צריך לסדר חזרה. אם המצלמה על מצב P כנראה שהורידו פיצוי חשיפה.

• הוסף לסימניות
לא אוהבת שכשבאים לשאול שאלה (וזה מאוד לגיטימי, גם לי יוצא לשאול בעלי מקצוע בתחומים שאני לא מתמצאת בהם) - ומדברים אלינו כאילו 'אתם שם למעלה'... דברו רגיל. כאילו מה?!
אנחנו בנ"א כולנו באותה מידה....

ובקשר לשאלה שלך- אם זה לא כמו שראובן כתב- יכול להיות שנשבר שם משהו- תנסי ללכת לטכנאי.

• הוסף לסימניות
ולפני כן, לאפס את המצלמה להגדרות יצרן, בתפריט.

• הוסף לסימניות
אוי סליחה על ההקפצה.
לא ראיתי את התשובות.
תודה!
[מלכי, תכל'ס את צודקת, חוסר ביטחון כנראה :)]
שוב תודה על העזרה! מקוה שאצליח.

• הוסף לסימניות
טוב הגבתי אחרי ההודעה של מלכי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה