מידע שימושי עזרה- קילופים בראש של התינוק

• הוסף לסימניות
לבני בן החודש נהיה קילופים בראש. איך מטפלים בזה??????

• הוסף לסימניות
אני שמתי באמבטיה שמן תינוקות וסירקתי (באוד בעדינות!) עם מסרק סמיך, הכל ירד ואז שטפתי עם סבון ומים כדי להוריד את את השמנוניות

• הוסף לסימניות
זה קורה לרוב התינוקות (לכה"פ אלה שמוכרים לי) זה עובר מעצמו תוך חודש בערך.
אני הייתי משוגעת ואת אלה שחצי מקולפים קילפתי בזהירות כל פעם שהייתי מחזיקה את התינוק, אבל כולם צעקו עלי... ההמלצה היא לא לגעת. בכל מקרה גם אם את עושה משהו אז באיזור המרפס אל תגעי.

• הוסף לסימניות
להוסיף שמן אמול של ד"ר פישר למי האמבטיה ולשטוף עם המים את הראש

• הוסף לסימניות
לסבן את השיער (להקציף) באמבטיה עם הסבון לתינוקות,
להבריש בעדינות - עם המברשת של התינוק עם הסבון לפני השטיפה באזור הקילוף,
אח"כ לשטוף.
מנסיון - זה מה שעזר לבן שלי.
(לא רציתי להשתמש בשמן בגלל השומניות..)

אם זה לא רציני (והתינוק לא מגרד..)- לא חייבים לטפל זה עובר בסוף..

בהצלחה
והרבה נחת..

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי את כל העצות הנל ושום דבר לא עבד על הבן שלי עד שמישהיא הציעה לי למרוח ממש שמן זית על הראש באזור הקילופים ולחכות כמה דקות ואחרי זה להוריד עם מסרק סמיך בעדינות.(נשמע גואלי ודוחה)-עבד פלאי פלאים פשוט התגלץ לו מהראש בלי שבכה אפילו פעם אחת
משתלם לנסות

• הוסף לסימניות
מה צריך לעשות לשפשף / למרוח / להמתין וכו תתני קצת יותר הסברים

• הוסף לסימניות
למרוח שמן תינוקות ולסרק בעדינות עם מסרק סמיך.
אחרי יום יומיים הכל נקי וחלק.

• הוסף לסימניות
למרוח שמן תינוקות ולסרק בעדינות עם מסרק סמיך.
אחרי יום יומיים הכל נקי וחלק.

כנ"ל.
אני מרחתי שמן תינוקות על כל הקרקפת וחיכיתי בערך 20 דקות, אח"כ סרקתי עם מסרק סמיך בעדינות (דוקא הת שלי נהנתה מזה מאד)
והקילופים שהיו לה כמה וכמה חודשים ירדו ולא חזרו...

• הוסף לסימניות
לעשות שטיפה של כל הגוף רק עם שמן אמול אבל באמת רק
ניתן לרכוש בבית מרקחת של מאוחדת ממחיר מאד מוזל מכל ביתי במרקחת הרגילים
ממליצה מנסיון
אבל לפחות שבועים
לאחר האמבטיה עם חשוב לך ריח יש קרמים לתינוקות וגם בשמים אבל לא יחד עם המים

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי אבל עוזר פלאים. שמפו הד אנד שולדרס נגד קשקשים.
רק להיזהר מאוד שלא יכנס לו לעיניים.
השם ישמור ויציל
הד אנד שולדרס לתינוק?
חס ושלום

• הוסף לסימניות
אצלי היה לכל הילדים, וניסיתי עצות מעצות שונות בילדיי הראשונים, עד שהשלמתי עם זה בקטנים יותר. בד"כ עם הורדת הקילופים היו יורדים גם השערות והיו קרחות באזורים של הקילופים, בקיצור היה לא נעים בכלל.
בילד האחרון ראתה אותו שכנה ואמרה לי את חייבת לנסות משהו שיעזור פלאים בלי לקלף ובלי כלום.
ניסיתי למרות שהייתי די מיואשת, ולא יאומן פשוט עבר אחרי כמה ימים בלי שום נגיעה בקרקפת.
מרחתי על המקום של הקילופים קרם גוף לתינוק של כיף, הורוד.
ופשוט הכל נעלם כלא היה!!
ממליצה לנסות, זה המוצר.
לא יקר וסופר יעיל.
וגם עם ריח ממש נעים בניגוד לכל מיני שמנים דוחים.

7290005428982.jpg

• הוסף לסימניות
קודם כל בשביל למנוע את זה להבא לא לחפוף לתינוקות את הראש עם סבון גוף כגון: קמיל בלו או ג'ונסון
בגיל קטן לא לחפוף עם כלום המים עם הסבון גוף מספיקים בשביל התינוק
מנסיון בילד האחרון שלי לא חפפתי את הראש עם הסבון עד שגדל (והוא נולד עם שיער כמו ילד בן שנה) ולא היה לו בכלל קילופים ולקודמים כן היה תנסו ותראו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזה בסה שמתי שמן זית בשיער של התינוק בכדי להוריד תקילופים
אחרי המקלחת -השיער נהיה שומני מה עושים???
לאחר אפילו כמה מקלחות

• הוסף לסימניות
קרם לחות עזר מאד - לא חזר יותר

• הוסף לסימניות
איזה קרם לחות?
ונשאר שומני?

• הוסף לסימניות
בלת"ק

למרוח ווזלין בכמות נדיבה
להשהות, כמה שעות טובות

לקלף, לסרק עם מסרק סמיך

ולא להשאיר אפילו לא שארית אחת .

אח"כ לשטוף עם סבון כמובן

הרבה נחת

• הוסף לסימניות
אין מצב זה יגרום שהשיער יהיה שומנייייייי
יותר גרוע משמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה