עזרה- קליפים

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות
לקליפים ע"פ עונות השנה
כגון: גשם יורד, שלכת, שלג, פריחה, ים וכו'
תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
אם תלמדי אותי איך לשלוח חומרים כבדים ,אוכל לשלוח לך צילומי-וידאו שלי של פריחה, שלכת ומעט על גשם.

• הוסף לסימניות
בבקשה

צילום שלי, מותר לשימוש.

קבצים מצורפים

• צמחיה.mp4
    15.9 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פריחה יפיפיה

עוד צילום שלי, מותר לשימוש
תהני.

קבצים מצורפים

• פריחה יפיפיה.mp4
    20.7 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שלג...

קבצים מצורפים

• GOPR0184-041312-37.mp4
    19.3 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• שלג.avi
    14.6 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אין לי מילים..
עזרתם לי מאד מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ליף;1983402:
אם תלמדי אותי איך לשלוח חומרים כבדים ,אוכל לשלוח לך צילומי-וידאו שלי של פריחה, שלכת ומעט על גשם.

את יכולה לשלוח לי ישירות למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכי למצוות!!

• הוסף לסימניות
חסר לי עדיין קליפים שמתאימים לקיץ
כמו: ים, גלידה, אבטיח וכו'
אשמח מאד לעזרה, זה דרוש לי ממש ממש בדחיפות
תודה

• הוסף לסימניות
ים

הבהרה לשואלים: הסרטונים שאני מעלה אלו צילומים מקוריים שלי, ומותרים לשימוש (גם ציבורי) להנאת כולם.

קבצים מצורפים

• ים 1.mp4
    8.7 MB · צפיות: 10
  • ים 2.mp4
    9.2 MB · צפיות: 16
  • ים 3.mp4
    21.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על הצילומים היפהפיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה