עזרה | קניה באיקאה

• הוסף לסימניות
ישנו מוצר של איקאה שאני מעוניינת לקנות, אך אין אפשרות קניה באתר. האם חייבים להגיע עד אליהם כדי לקנות? (אני גרה בירושלים...)

נ.ב.
למעוניינות מה המוצר, ראיתי אותו אצל חברה- מדובר במתלה שעוזר לארגן את כל המטפחות במינימום מקום בארון. שימושי גם לחגורות ועניבות וכו'. מצורפת תמונה...

קבצים מצורפים

• ikea.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
מגניב!
יכול להיות שאני נוסעת לשם במוצ"ש אם כן לקנות לך?
אני מב"ב...

• הוסף לסימניות
נחמד מצידך, אך אני לא רוצה להטריח...
אני מקווה למצוא פתרון אחר, תודה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה היום בחנות בכנפי נשרים

• הוסף לסימניות
נראה לי קוראים לחנות ביוטי שופ אם אני לא טועה...
אני חושבת שזה בערך היה המחיר, והיה את זה בעוד צבעים, הם קראו לזה מתלה לצעיפים.

• הוסף לסימניות
תודה, אני אחפש את זה.

• הוסף לסימניות
כן יש את זה בביוטי שופ בכנפי נשרים.

• הוסף לסימניות
אם כבר איקאה,
לאן עדיף ללכת ראשון לציון או נתניה?
מה ההבדל בינהם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;894755:
אם כבר איקאה,
לאן עדיף ללכת ראשון לציון או נתניה?
תלוי מה קרוב אלייך....

לא הייתי נוסעת עד לצפון, בתור דרומית
כשראשל"צ במרחק נסיעה סביר (כחצי שעה ברכב)
וכן להיפך

• הוסף לסימניות
נכון יש את זה פה בגבעת שאול בביוטי שופ
צבעים שחור ולבן

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין החנויות העיצוב אותו דבר ממש
המלאי,אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה