כללי עזרה קצת דחופה: איך גורמים לקובץ שהוא שחור לבן להיות שחור לבן ולא צבעוני?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אינדיזיין והשטויות שלו
קישרתי מסמך אינדיזיין אחד למסמך שני
במסמך השני (גם הוא אינדיזיין) יש קובץ PDF שהוא היה פעם צבעוני והוא הומר לשחור לבן באילוסטרייטור (על ידי אופשיין סוואט'אס >> גרייסקל)
הבעיה היא שהקובץ הזה גם בהדפסה וגם כשאני מקשר אותו למסמך הראשון נשאר צבעוני ולא שחור לבן למרות ששמרתי אותו תחת שם אחר כשהוא בשחור לבן

אני חייב לציין שבקובץ עצמו הוא נראה שחור לבן וכך גם במסמך שאליו הוא מיובא
יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נו, מה הבעיה, תמחוק ותביא אותו מחדש

• הוסף לסימניות
פשוט שעשיתי את זה
אני שואל אחרי שייבאתי מחדש לקחתי לעריכה מחדש ושום דבר לא עוזר לו
יש איזה הגדרה שצריך לתת כשמייבאים לאינדיזיין PDF?
או אולי יש איזה הגדרה שצריך לתת כשהופכים קובץ לגרייסקל?

• הוסף לסימניות
תנסה לבדוק, אולי הקובץ אילו' שלך מכיל כמה עמ', והוא מייבא רק את הראשון והוא הצבעוני

• הוסף לסימניות
בטוח שהצבעים היו גלובליים, לפני שעשית עליהם המרה לגרייסקל?

• הוסף לסימניות
הצבעים לפני כן היו פנטון אז כן הם היו גלובלים.
במסמך יש רק משטח עבודה אחד כך שהוא מציג את מה ששיניתי אבל הוא לא מתייחס אליו כשצריך

• הוסף לסימניות
שנה את הפרופיל שלו ל-FOGRA27

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;599002:
שנה את הפרופיל שלו ל-FOGRA27
מה? מי? איפה?
אשמח ליותר פרטים

עריכה: מצאתי מה אתה רוצה/מתכווין
זה עדיין לא פתר לי את הבעיה
בנתיים איכשהו אני כן מסתדר (אם כי לא בצורה הכי טובה) על ידי זה שאני מגדיר לו בייצוא לא להשתמש עם RGB אלא רק עם גריי, אבל הבעיה שאז הוא לא נותן ערך נכון של אפור לצבעים
טוב הרע במיעוטו תודה לכל העוזרים והמסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה