עזרה עזרה ראשונה! התפוצץ לי וריד?

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לפנות לעזרה ראשונה
ואגב, לפעם הבאה במקרה כזה כדאי להשתמש במגבת או בד שמונע מגע ישיר עם היד
ובאמצעות זה לפתוח ..
תרגישי טוב!

• הוסף לסימניות
יש פה משהו פנימי לא חיצוני.
כאילו, באת לאמר שזה בחוץ אבל בפנים?!:eek::LOL::ROFLMAO:
טוב שיש מי שתפרשן אותי, אצלי כבר שבת, ובנוסף נדמה לי שהתשובות כללו את כל גווני האוכלוסיה והעדות וכל רמות החרדה בחרדים שבנינו... אבל אצלי דווקא מנסיון כתבתי את דעתי שאם זה מכחיל זה ירגע בקרוב וכולה מדובר בשטף דם, מחכה לעדכון לאחר מוצש"ק.

• הוסף לסימניות
טוב שיש מי שתפרשן אותי, אצלי כבר שבת, ובנוסף נדמה לי שהתשובות כללו את כל גווני האוכלוסיה והעדות וכל רמות החרדה בחרדים שבנינו... אבל אצלי דווקא מנסיון כתבתי את דעתי שאם זה מכחיל זה ירגע בקרוב וכולה מדובר בשטף דם, מחכה לעדכון לאחר מוצש"ק.
האמת שעל אותו משקל של האנטביוטיקה נמליץ על אלוורה או שטיפה במים או בכלל נלך על נשיקה מאמא.
דייי לא יפה לצחוק.
רפו"ש.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולן על הדאגה ועל העצות
האמת שבערב שבת הייתי במצב שאין לי אופציה ללכת לטרם, אלא”כ זה ממש מסוכן...
ולמען האמת די נלחצתי כאן מחלק מהתגובות
בסוף החלטתי להקשיב ל’לאלה’ ול’מדוד ושקול’ (גם אמא שלי אמרה ככה)
ואמרתי לעצמי שאם זה יחמיר אלך למרפאת שבת

ב”ה במהלך השבת זה הלך והתרפא
עדיין כואב לי קצת ואני לא מצליחה לדו’ למחוא כפיים לתינוק שלי...
אבל רואים ממש שיפור. ב”ה

שוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכולן על הדאגה ועל העצות
האמת שבערב שבת הייתי במצב שאין לי אופציה ללכת לטרם, אלא”כ זה ממש מסוכן...
ולמען האמת די נלחצתי כאן מחלק מהתגובות
בסוף החלטתי להקשיב ל’לאלה’ ול’מדוד ושקול’ (גם אמא שלי אמרה ככה)
ואמרתי לעצמי שאם זה יחמיר אלך למרפאת שבת

ב”ה במהלך השבת זה הלך והתרפא
עדיין כואב לי קצת ואני לא מצליחה לדו’ למחוא כפיים לתינוק שלי...
אבל רואים ממש שיפור. ב”ה

שוב תודה רבה
אני רואה את ההודעה רק כעת, קורה לי הרבה פעמים עובר מעצמו, חבל שלא יכולתי להרגיע אותך בערב שבת......
(אגב, להכניס את היד למים קרים עוזר מאוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה