עזרה ראשונה לנגן

• הוסף לסימניות
אני נכנס לתחום הנגינה
א. מישהו יכול להגיד לי כמה מקבלים כמה "מתחילים" וכמה מקסימום (נגנים ידועים אבי דרור וכדומה)
נגינה לבד בלי לשיר,
ב. בבקשה, כמה שיותר טיפים איך אני משווק את עצמי

תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אאל''ט - לחתונה רמה א' (א.דרור, י.רובין וכו') כ- +- 3500 ₪.

• הוסף לסימניות
תודה
א. מה זה אאל"ט
ב. זה כולל הגברה?

• הוסף לסימניות
תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה להיכנס לעסק הזה, השוק מוצף בקלידנים, ולכן לא כדאי לך להיכנס לזה אלא אם זה דבר שאתה בעצם נהנה ממנו ולא עושה את זה רק בשביל הכסף, כי לפעמים זה לוקח שנים עד שמתחילים להרוויח מזה.

אם אתה מאוד מאוד מוכשר בזה, ואתה מנגן ברמה ממש ממש טובה, אז תוכל אולי לעבוד על אחד האמרגנים הגדולים ולהצליח, ( בהתחלה הם ייקחו לך חלק גדול מהכסף...)

בכל אופן לגבי הסכומים, בתור מתחיל תוכל לקבל אולי באיזור ה500₪, לגבי אבי דרור יש לו את ההצואה של ההגברה, ושל האמרגן, אז אני מאמין שהוא לא מרוויח יותר מ2000₪ לחתונה...

• הוסף לסימניות
אבל יש עוד המון סוגי אירועים שאפשר לנגן בהם, ולהרויח לא פחות מאשר על חתונה. (בפרט שאתה רק מתחיל, ויש לך מה ללמוד מהנסיון בשטח וכו')
הרווח הכספי נטו מחתונה של אורגניסטים לא מהשורה הראשונה - הוא לא יותר והרבה פעמים פחות - מאשר מהאירועים הקטנים, בהם ההוצאה על הגברה היא קטנה (או לא קיימת - להרבה קלידנים יש ציוד קטן משלהם), ואין את ההוצאה של האמרגן.
מצד השוק המוצף - כל עוד אוהבים את זה, וזה לא מקור ההכנסה העיקרי והיחיד, אז אין מה להפסיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה