קינוחים עזרה ראשונה... פטיפורים של חמאת בוטנים ופצפוצי אורז...

• הוסף לסימניות
הכנתי, ולא יצא לי טוב.
אני עושה שכבה של שוקולד, ומעל פצפוצי אורז מעורבבים בדבש וחמאת בוטנים מומסים. - עשיתי ככה, וזה לא נדבק לי, כשאני מוציאה את הפטיפור מהתבנית סיליקון - הכל מתפורר
2 שאלות...
1. מתכון טוב של הבלילה של הפצפוצי אורז והחמאת בוטנים (מה עוד לשים ואיך להכין כדי שיישאר דביק ואחיד - ולא יתפורר)
2. אם אני אוציא את הבלילה עצמה מהפטיפורים המוכנים כרגע - הפצפוצי אורז מתפוררים מעצמם ומתנתקים מהשוקולד - ומעל השוקולד יעשה שכבה חדשה של פצפוצים וחמאת בוטנים - זה יעבוד? או שעדיין יפורר וצריך ממש הכל מהתחלה???

• הוסף לסימניות
כדי שיהיה אחיד כדאי שתגרסי אותם מעט
יש לי מתכון מעולה
4 כוסות פצפוצים ,גורסת אותם
כוס חמאת בוטנים B&D טבעית
כוס דבש
2 שוקולד מריר מומס
אגוזים או בוטנים גרוסים משביח
לערבב הכל יחד כשחם ,נהיה עיסה דביקה .
משטחת על תבנית בינונית אלומניום (מלבנית)
מקפיאה שיתיצב
שכבה נוספת של 1 חבילת שוקולד חצי ריצ' מומס
מוזגת ומקשטת עם שוקולד לבן וצבעוני לא חייב .
חותכת לפטיפורים כשקפוא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כדי שיהיה אחיד כדאי שתגרסי אותם מעט
יש לי מתכון מעולה
4 כוסות פצפוצים ,גורסת אותם
כוס חמאת בוטנים B&D טבעית
כוס דבש
2 שוקולד מריר מומס
אגוזים או בוטנים גרוסים משביח
לערבב הכל יחד כשחם ,נהיה עיסה דביקה .
משטחת על תבנית בינונית אלומניום (מלבנית)
מקפיאה שיתיצב
שכבה נוספת של 1 חבילת שוקולד חצי ריצ' מומס
מוזגת ומקשטת עם שוקולד לבן וצבעוני לא חייב .
חותכת לפטיפורים כשקפוא
בהצלחה
תודה
ונראה לך יצליח אם אני אוסיף את זה על השכבה של השוקולד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה