עזרה | רעיון למתנה

• הוסף לסימניות
משהו נחמד לתת לגננת בסוף שנה להוקרה, מלבד המתנה הקבוצתית... משהו שכיף לקבל- לא יקר מדי, אבל שעושה הרגשה טובה.
תודה!

• הוסף לסימניות
משהו מללין-LALINE(סט טיפוח ודומיו),כלי יפה,,כשיט ממגנוליה או מעצבת אחרת,ספר
וכו'

• הוסף לסימניות
תודה, אבל התכוונתי למשהו פשוט ונחמד, כי כבר השתתפתי בקניה הקבוצתית. אני לא מתכוונת להוציא סכום גבוה, אלא לתת הרגשה טובה.

• הוסף לסימניות
מחזיק יפה לפלאפון.
תמיד נחמד לקבל...
והעיקר לא יקר...

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת משהו בסגנון של שוקולד עם עטיפה מיוחדת (נתתי לפורים) או מגנט (שנתתי בר"ה)
משהו זול אבל מביע ואישי מאד.

• הוסף לסימניות
מה עם כל "טפואר" הם מעצבים את זה חמוד ויש בהם מלאי פטנטים.
(אני הייתי שמחה לקבל... אל תגלו לתלמידותי:D;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;801333:
מה עם כל "טפואר" הם מעצבים את זה חמוד ויש בהם מלאי פטנטים.
(אני הייתי שמחה לקבל... אל תגלו לתלמידותי:D;))
טפואר,נפלא אבל לא מוכר כזול במיוחד.
אולי מגבת אישית עם חריטה,
שקיות נייר ריחניות לארונות.משקרות בריח ועולות משהו כמו 20 ש"ח כל אחת.-תמיד כייף להשחיל לארון ולהריח..........אההההההההה מממממממממ...........
אולי איזה אביזר למטבח כמו כפות מיוחדות לגלידה/אבטיח/חותכני פרות/צנטרים מענינים.תבנית סיליקון. תבנית להקפאת קרח בצורה מענינת עם הקדשה שמשלבת מסר.
אפילו,פליימוביל ספיישל ב18 ש"ח ארוז יפה-חגיגה לילדים.;):D:)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת משהו לשלב עליו הקדשה אישית

• הוסף לסימניות
אני כל שנה כותבת ברכה מושקעת ויפה
מגלגלת ושמה סרט יפה ולפעמים תוקעת מחזיק מפתחות של תודה רבה וכו'
עם צלופן וכמה סוכריות

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מאיפה את בארץ- אבל באשדוד יש חנות שמוכרת בדיוק מה שאת מחפשת.
נראת "בול בשבילך" ויש שם המון רעיונות מקוריים למתנות שמשולבות עם ברכות / מחמאות / תודות

• הוסף לסימניות
בד"כ כל השנה נתנתי לגננות ספרים שבמבצע ספר חודשי, מספיק סמלי עם ברכה מחממת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה