כללי עזרה - שאלה קטנה בקורל

• הוסף לסימניות
לוחץ על F10, ויש לך אפשרות לשחק במרווחים בין השורות, אותיות (ועם שיפט גם בין המילים, ועם אלט בלי המילים[אותיות בלי הרווח])
(אתה גם יכול לעשות דרך ארוכה, ולשחק בהגדרות הפיסקה: Text>Paragraph formating>Line)

• הוסף לסימניות
האגב הזה קשור לאשכול?
התשובה היא כמובן כן, אבל בפעם הבא אפשר לשאול באישי.
(ואתה לא חייב לגרום שרוב האשכול יהיו שו"ת, ואח"כ תבקש למחוק את זה :))

• הוסף לסימניות
כי המקצוע שלי זה גרפיקה ופרסום.
ונהוג במקצוע זו לעצב מודעות. לצורך כך יש תוכנה בשם קורל, שהוא ממש מעולה בשביל רוב הדברים שאני צריך.
למה אתה שואל?

• הוסף לסימניות
כי למה לעבוד על קורל כשיש באילוס הרבה יותר דברים (תלת מימד לדוגמה), וסגירת ה-PDF הרבה יותר טובה (כי הAI עצמו הוא סוג של PDF).
ובלי להיכנס לזה שקורל קורסת כל הזמן...

ואגב, זה נוח מאוד לעבוד במשותף, אינדי אילוס ופוטושופ.

• הוסף לסימניות
RC, אהבתי.
בדרך כלל אין לי שש שעות מיותרת שאני יכול להקדיש בין רינדור לרינדור בתלת מימד של אילוס...
סגירת PDF מאילוס...הם לבד לא ממליצים...
נוח מאוד.

• הוסף לסימניות
תחליף מחשב...

• הוסף לסימניות
החלפתי מחשב. אבל התקנתי את הCS3, אז נשארנו עם אותו דבר...

• הוסף לסימניות
תגיד לי אתה:
עדיף להשתמש עם תוכנה קורסת?
או לקנות שרת קסאון עם 2 מעבדים מרובעי ליבה עם הלוגו של הענק הכחול וחבילת CS3?

אני מעדיף את האופציה השניה...

• הוסף לסימניות
אני מעדיף שרת קסאון עם 2 מעבדים מרובעי ליבה עם הלוגו של הענק הכחול + קורל + חבילת CS3..
ואם אין אפשרות לשניהם אני מעדיף את הראשונה...

• הוסף לסימניות
אין לך מה להעדיף. קורל לא תומכת בריבוי נימים. כך שפעולה אחת לא יכולה להתחלק בין 2 ליבות בו זמנית. אדובי תומכת.

• הוסף לסימניות
כי אין לו צורך לזה...
ואדובי תומכת, וקורסת לא פחות...

• הוסף לסימניות
זה מה שנקרא, ראש בראש!!! RCPRO נגד ונתנו10 תמשיכו להצליח, מנהלים יקרים.

• הוסף לסימניות
אולי רק נזכור שהתוכנות שאנחנו משתמשים בהם זה לא משהו אישי, כן??
זו בסה"כ תוכנה שאנו מעדיפים..

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמח אם תמשיכו בדו-שיח המעניין והמחכים הזה, ולעשותו דיון עניני לבדוק באמת יתרונות מול חסרונות (בלי קשר לשפה (נוחות) של אדובי או של קורל).

כלומרבאמת מה אתם, שמתעסקים שנים בזה חושבים: מה יותר טוב בקורל, מה יותר טוב באדובי וכו;

• הוסף לסימניות
זה לא נושא של מה יותר טוב, זה נושא של כמה אחוזי שליטה יש לך בחברה ואכמ"ל.:):):)
לדוגמה: אם RC מחר יקנה מניות בקורל - תשמעו זמירות חדשות...

• הוסף לסימניות
מסתבר, שזה ענין של הרגל. אין הכרעה החלטית בענין.

לקורל יש מעלות שאין בכל חבילת אדובה! ומאידך חבילת אדובה, כחבילה, היא מאוד נוחה. תוכנת ברידג' היא רק דוגמא קטנה. ממילא תתרגל מלכתחילה למה שיותר נראה לך. אחר כך, שום דבר כבר לא יעניין אותך. ענין של הרגל.

• הוסף לסימניות
RC
אתה כנראה עובד על קורל 9...

החל מקורל 13 הקריסות הן אפסיות ממש, ואין מה להשוות בין המהירות של קורל לאילוס (לטובת הקורל כמובן). אילוס אמורה להיות תוכנה ווקטורית אבל זה נראה שהכל שם פיקסלי (לפי האיטיות).

כשתרצה לעשות תלת מימד, בבקשה תעבוד עם האילוס, אבל לעבודות גרפיות ווקטוריות יומיומיות - רק קורל 13!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה