עזרה! שחזור-אבל לא מה שאתם חושבים...

• הוסף לסימניות
חייבת לשחזר איזה פרויקט של מופע שהוסרט מ-2 מסרטות
לשם כך: אני צריכה להכניס לתקיה אחת כמה קבצים בעלי שם זהה (מ-2 המסרטות)

הבעיה: שהמחשב משנה לי אותם אוטומטית כיוון שהם בעלי שם זהה (כלומר יש קובץ שנקרא: '1', אני רוצה להכניס עוד קובץ שונה שקוראים לו גם '1' והמחשב משנה את זה ל '1(2)'

מה שקורה: כיידוע שאם שם הקובץ משתנה אי אפשר לראות את הקבצים בחלון התוכנה.....

הקבצים חייבים להישאר בשם שלהם אפילו אם יהיו לי 5 קבצים שונים שלכולם יקראו 'ליקווד' למשל
בלי שהמחשב יישנה לי ל-ליקווד (1) ליקווד (2) ליקווד (3) וכו.....

מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה???

סליחה על האורררך

• הוסף לסימניות
מה שאת מבקשת לא היה קודם, ולא יהיה אח"כ, אין דבר כזה 2 קבצים מאותו סוג ואותה סיומת ובעלי שם זהה בתוך אותה תיקיה.
את כנראה מנסה לשחזר לא נכון. ייתכן שהיו קבצים בעלי שמות זהים בתיקיות שונות.

• הוסף לסימניות
ודאי שזה לא המצב הראשוני
במצב הראשוני ההסרטות היו מחולקות ל-כמה תקיות במיקום שונה
אבל אין לי אפשרות להחזיר הכל לקדמותו...

אם רוצים לשחזר משהו (עשיתי את זה כמה פעמים בעבר)
צריך לאגד את כל הפרויקט (בתוכנה)+כל חומרי הגלם
ואז הכל מסתדר---
ועכשיו - זה מתנגש.....:(

• הוסף לסימניות
אין ברירה, תצטרכי לעבוד קצת: או לחלק את החומר לתיקיות כמו שהיה בהתחלה
או לקשר כל קובץ בתוכנה לקובץ המתאים במחשב (דרך חלון הפרויקט- לינק מדיה או ריפלייס פוטייג')

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם!!!
אחרי איזה שלושה ארבעה ימים...
הצלחתי ב"ה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה