עזרה -שם משתמש חדש

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לעזור לחברה אדריכלית, שניסתה אין ספור פעמים להרשם לפרוג ולקבל סיסמא ולא מצליחה?

• הוסף לסימניות
שתתקשר לפרוג
פרוג פרופשיונל גרופס

כתובת: ז'בוטינסקי 168
מגדלי שקל, בני ברק
טל: 072-2508478

..

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שעד שמאשרים לכתיבה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1264851:
קחי בחשבון שעד שמאשרים לכתיבה....

זה בדיוק הבעיה שלה, היא כבר שנה לא מאושרת לכתיבה.
היא יכולה להכנס לאתר, אבל בלי שום פעילות, לא שווה:eek:

• הוסף לסימניות
אני שלחתי בצור קשר כמה וכמה פעמים בקשה לכתיבה, בסוף קיבלתי אישור אחרי 3 חודשים.
כשניסיתי להגיב בפורום צילום עלה לי לפעמים איזושהי בקשה לרישום לפורומים, מילאתי גם אותה, אולי זה עזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1264854:
זה בדיוק הבעיה שלה, היא כבר שנה לא מאושרת לכתיבה.
היא יכולה להכנס לאתר, אבל בלי שום פעילות, לא שווה:eek:
שתרים טלפון לפרוג.
אני הרמתי טלפון בשעת ערב וענה לי מוקדן - השארתי שם שלי (אפילו בלי שם הניק)
ובבוקר קיבלתי מייל מפרוג- אושרת לפרוג!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה