עזרה - שרותים שמתלכלכים לבד

• הוסף לסימניות
יש לנו שרותים שמתלכלכים לבד!
ז"א לא לבד אבל כשהשכנים למעלה מורידים את המים הגועל נכנס לאסלה שלנו במקום לרדת בצינור עד למטה
וכדי להתפטר מהלכלוך אנחנו גם צריכים להוריד את המים מסביב לשעון כל היום
הבעיה שאם לא נמצאים בבית כמה שעות מצטבר לכלוך שלא יורד רק עם מים וצריך לנקות עם אקנומיקה
שלא לדבר על כך שלפעמים לא נמצאים בבית כמה ימים.......
בקיצור דוחה!!

עכשיו ככה-
החברה שבנתה את הבנין הגיעו כמה פעמים לבדוק, והחליפו אסלה ועדיין הבעיה לא נפתרה.
מישהו נתקל בדבר כזה?
מה יכול להיות הבעיה?
ובכמה כסף כרוך התיקון?

נודה לעזרתכם במהירות

• הוסף לסימניות
זה נשמע כאילו יש בעיה עם השיפוע של הצינור שמוביל מהאסלה שלכם לקולטן של הבניין...

• הוסף לסימניות
שלנו או של קומה מעלינו?
כי שאנחנו מורידים את המים זה יורד ולא חוזר

• הוסף לסימניות
שלנו או של קומה מעלינו?
כי שאנחנו מורידים את המים זה יורד ולא חוזר
נראה לי שהבעיה אצלכם..
העובדה שכשאתם מורידים מים וזה יורד בלי בעיה זה בגלל הלחץ של המים אבל שהשכן מוריד מים כשזה מגיע לקומה שלכם זה מתיז אליכם וזה נראה שהצינור שלכם אנכי וללא שיפוע...

• הוסף לסימניות
אז מה צריך לעשות?
לשבור את הרצפה ולשפע את הצינור?
יכול להיות שבנו אותו אנכי כי אין מספיק גובה במילוי?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות תמונה של המקום?

• הוסף לסימניות
יש לי שרטוט דירה
אבל רק של הקומה שלנו:
1580810590968.png

מה שמוקף בצהוב זה השרותים הבעייתי
הוא די קרוב לקולטן.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתקינו את האסלה נמוך מהסטנדרט? מה המידה ממושב האסלה לרצפה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת כמה בס"מ
אבל זה אותו גובה כמו השרותים של האמבטיה ושם אין בעיה
הם גם ניסו להחליף אסלה וזה לא פתר את הבעיה.
עכשיו אני נזכרת שהצינור עובר לקולטן במדרגה מעל הרצפה ולא מתחת לריצוף.
(יש מלבן כזה מאחורי השירותים)
אז אולי ביחס לזה האסלה הרגילה נמוכה מידי?
אם יחליפו לאסלה תלויה זה יוכל לעזור בלי לשבור רצפה?

• הוסף לסימניות
לדעתי יש צורך להחליף את החיבורים לקולטן ולהגדיל את השיפוע אבל צריך להזמין אינסטלטור טוב שיבדוק את השיפועים..
וזה שאיו בעיה עם האסלה של המקלחת זה בגלל שהשרותים רחוק יותר מהקולטן.

• הוסף לסימניות
יש דרך לבדוק את השיפוע בלי לפרק?
נניח עם מצלמה שמחדירים פנימה
או שמצלמה זה רק לסתימות?

• הוסף לסימניות
יש דרך לבדוק את השיפוע בלי לפרק?
נניח עם מצלמה שמחדירים פנימה
או שמצלמה זה רק לסתימות?
הצינור מחופה באריחים?
אני לא יודעת צריך לברר את הנושא עם אינסטלטור

• הוסף לסימניות
מקווה שעזרתי..
אם תהיה לכם תמונה של המקום זה יעזור להבין יותר טוב

• הוסף לסימניות
צילום במצלמה של המצב הבנוי?

• הוסף לסימניות
אשתדל להעלות בהמשך
ושוב- ממש ממש תודה!

• הוסף לסימניות
לי קרה משהו דומה. שכל הזמן היו לי סתימות. הייתי מנסה לפתוח לבד וגיליתי שכל הלכלוך מהשכנים הגיע אלי ועשה לי סתימות!! והשרותים הרגילים והשרותים בתוך האמבטיה היו נסתמים יחד!! ואם זה היה קורה לדוג' בשבת - פשוט נשארתי בלי שרותים! בסוף הבעיה היתה באמת של שיפוע, ובאו מהחברה וסידרו לי את זה.

• הוסף לסימניות
איך גילו שיש בעיה בשיפוע?
פירקו את הרצפה?

• הוסף לסימניות
איך גילו שיש בעיה בשיפוע?
פירקו את הרצפה?

האינסטלטור אמר שיש בעיה בשיפוע -הם לא פרקו את הריצפה. הצינור גם לי עבר במדרגה מאחורי השרותים -אבל אני לא יודעת אם זה קשור. אבל הם סידרו את זה בלי להרים רצפות. הם הזיזו את האסלה והצינור מאחורה. (אני לא כ"כ זוכרת פרטים כי זה היה לפני הרבה שנים)
דרך אגב, בתחילה הקבלן לא רצה לסדר וחשבתי לשלם את זה מהביטוח דירה של המשכנתא. בעיקרון הם מכסים עלויות של דברים כאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה