כללי עזרה- תוכונות CS4

• הוסף לסימניות
התקנתי את תוכנות CS4
כאשר אני מנסה לפתוח את כל אחת מהתוכנות מופיעה לי הודעה כאילו תם הרישיון- והתוכנה לא נפתחת.
כאשר אני משנה בשעון המחשב את הזמן (לכמה שנים אחורנית) הוא מסכים לפתוח לי כרגיל את התוכנה.
מה אפשר לעשות?
נ.ב כאשר לא היה לי אינטרנט התוכנות עבדו כרגיל. הבעיה התחילה כאשר התחברתי.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 31.9 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
אתה שואל ומתרץ ביחד.

הפתרון האמיתי הוא שתרכוש תוכנות חוקיות, ורק כך תפטר מהבעיה...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה אני נהנה כל פעם מחדש מהשאלות האלה

• הוסף לסימניות
סוג של שמחה לאיד, אה?....

לפחות תשלח לה קראק....

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים

תודה לכל המגיבים והמגיבות, אתם ממש גאונים. נתתם פתרונות נפלאים.
השאלה מופנית לאלו שעדיין לא רכשו את תוכנות המקור. והתקינו- והצליח להם וכו'.
הפתרון שנתתי הוא זמני ומעצבן, אולי יש למישהוא פתרון גאוני יותר?
מה זה הקראק הזה? אפשר פירוט?

• הוסף לסימניות
אדובי התחילה לתת רשיונות מוגבלים לזמן מסויום
צריך קראק אחר מעודכן או שתחליפו את השעון ותעבדו

בכל אופן לכל מי שיש בעיה עם הרשיון של אדובי יש קבצים שלא נמחקים כאשר מורידים את ההתקנה וגם אם מתקינים מחדש עדיין הבעיה הקודמת נשארת!
לפתרון הבעיה אחר ההסרה יש להכנס לתיקיה C:\Program Files\Common Files ולמחוק את התיקיה של Adobe ואז להתקין מחדש
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה