עזרה - תוכנה לשרטוט גרפים

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה?
שהשרטוט יהיה מדויק ביחס לטקסט
(לדוגמא: משולש שמורכב מצלעות של 3,4,7, וכן גרפים מסובכים יותר)
אשמח לכל תגובה
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1000846:
יש דבר כזה?
שהשרטוט יהיה מדויק ביחס לטקסט
(לדוגמא: משולש שמורכב מצלעות של 3,4,7, וכן גרפים מסובכים יותר)
אשמח לכל תגובה
תודה רבה מאד
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=662F5954714343545878593D
הקרדיט נתון לאחד מהניקים בפורום נתיב שהעלה לבקשת אחת הניקיות, נראה לי ''חיפאית''.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד על הזריזות!
אולי מישהו מכיר לאחת התוכנות שהועלו כאן איזה מדריך?
התקנתי את "גאוגברה" ואת התוכנה של מיקרוסופט, משום מה אני לא מצליחה ליצור יותר ממשולש...
תודה רבה
עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1000966:
תודה רבה מאד על הזריזות!
התקנתי את "גאוגברה" ואת התוכנה של מיקרוסופט, משום מה אני לא מצליחה ליצור יותר ממשולש...
תודה רבה
עזרתם לי מאד!
באתר של מייקרוסופט, יש כמדומני מדריך בדף ההורדה (באנגלית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1000966:
תודה רבה מאד על הזריזות!
תודה רבה
עזרתם לי מאד!
מדריכים לגאוברה:
http://wiki.geogebra.org/en/Tutorial%3AMain_Page?note=iw

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה