עזרה עזרה- תוכנת וויפרי 2-

• הוסף לסימניות
יש לי את תוכנת וויפרי 2. ובאתר יש אופציה להוריד רק את גרסה 3.
ואני רוצה להסיר את גרסה 2.
מישהו יודע מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
נראה לי שכך:
בשורת חיפוש ב'התחל' כותבים "אפליקציות מותקנות"
לוחצים על 'פתח' ונפתח חלון עם האפליקציות
מחפשים את האפליקציה שרוצים להסיר
לוחצים על השלוש נקודות בצד שמאל ו"הסר התקנה"

• הוסף לסימניות
ניסיתי ולא מופיע באפלקציות מותקנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין דרך להסיר את וויפרי, אלא ע"י תשלום 100 שח

• הוסף לסימניות
צריך להתקין את וויפרי 3
זה מסיר את וויפרי 2 ומחליף אותו בוויפרי 3
ואז אפשר להסיר את הוויפרי 3 (כרוך בתשלום של מאה ש"ח, כמו שאמרו פה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
התקנתי את 3
אין אפשרות להסיר בלילה אז אסיר מחר
תודה שוב

• הוסף לסימניות
לי וויפרי 3 עשה לי צרות גדולות.

• הוסף לסימניות
להסיר אותו? או בכללי
היה לי וויפרי 2. ולא יודע מאיה סיבה התקנתי 3. ואז האינטרנט לא היה מתחבר לי וכל פעם הייתי צריך לעשות איזה משהו לא זוכר בדיוק... זה היה שהייתי עם נטסטיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה