עזרה: תוסף יבוא בלי אינטרנט - יש אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
אני כרגע לפני הגשת פרויקט בוורדפרס
ויש לי ערכה של אטלנטה של pojo
אבל אין לי אינטרנט בבית ואני רוצה לייבא את הקובץ xml
בשביל לראות צורה של אתר...
יש אפשרות כזו? איך אני משיגה את התוסף?
או שסתם נעלם מעיני התוסף?
תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
יש לך הקובץ xml ?

אם התשובה היא חיובית
המקום לייבא את הקובץ
כלים /יבוא /wordpress
אם התוסף מותקן תעברו מיד לשלב של העלאת הקובץ
אם התוסף לא מותקן זה תפתח חלון חדש כדי להתקין התוסף אחרי התקנו זה יעבור לשלב העלאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TKTK;1410629:
אני כרגע לפני הגשת פרויקט בוורדפרס
ויש לי ערכה של אטלנטה של pojo
אבל אין לי אינטרנט בבית ואני רוצה לייבא את הקובץ xml
בשביל לראות צורה של אתר...
יש אפשרות כזו? איך אני משיגה את התוסף?
או שסתם נעלם מעיני התוסף?
תודה מראש!!!!

אשלח לך במייל (תוודאי קודם שזה לא מותקן לך...)

• הוסף לסימניות
היי !
את חייבת להיות מחוברת לאינטרנט, כי כל הקבצים של המדיה מאוכסנים בשרתים של פוג'ו, ובשעת הייבוא וורדפרס פשוט מוריד אותם אלייך.

בכל אופן, שאלות הקשורות לפוג'ו, את יכולה תמיד להעזר אצלינו בתמיכה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה