מידע שימושי עזרה תחפושת חתן

• הוסף לסימניות
מי שנמאס לה מהתחפושות -לא לקרוא..
לאחר הרבה התלבטויות (יותר נכון מקוצר זמן) הגעתי למסקנה של התחפושת המאד "מקורית" לתאומים שלי חתן וכלה
כלה הסתדרתי
חתן יש לי חליפת "חסיד" שחורה למידה 6 תיקנתי שתהיה למידה 2 . מה עוד אפשר להוסיף? כי הוא ממש לא נראה מחופש , רק נראה ששמתי עליו חליפה קצת גדולה עליו, בקיצור זה לא נראה טוב.
מה אפשר לשדרג ? ומה אפשר לשים על הראש (יש לי כובע שטריימל עם פאות אבל הוא לא מוכן לשים על הראש בכלל)
אשמח להצעות

• הוסף לסימניות
רותי, למה לא לשאול את הילדים למה הם רוצים להתחפש?
הם לא צריכים לסבול להתחפש ל'זוג' בגלל שהם תאומים, שכל אחד יתחפש למה שליבו חפץ, במיוחד כאשר הם ממילא נפרדים במקומות הלימוד וחבריהם לא יראו את התחפושת ה'שלימה' (אולי כלה זה בסדר בנפרד, אבל חתן לבד זה קצת נעבעך, לא?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;957620:
רותי, למה לא לשאול את הילדים למה הם רוצים להתחפש?
הם לא צריכים לסבול להתחפש ל'זוג' בגלל שהם תאומים, שכל אחד יתחפש למה שליבו חפץ, במיוחד כאשר הם ממילא נפרדים במקומות הלימוד וחבריהם לא יראו את התחפושת ה'שלימה' (אולי כלה זה בסדר בנפרד, אבל חתן לבד זה קצת נעבעך, לא?)

את צודקת.
אני האחרונה שאחליט לילדי מה להתחפש וכבר דיברנו על זה באשכול שפתחה מוריה
אבל גיל 2 הם לא מבינים בכלל מזה להתחפש... וחוצמזה הם בגנון יחד וגם שנה הבאה יהיו יחד.
והתחפושת היא למסיבה בגן בעיקר וצריך לבוא מחופשים. . ויבואו יחד אז מתבקש...לא?

• הוסף לסימניות
רותי, את צודקת 100%
אני גם חושבת שבגיל הזה הם לא באמת יודעים מה הם רוצים
בן השנתיים שלי למשל עכשיו בג'וק של רכבת - יש לו יומולדת והוא רוצה עוגת רכבת וכששואלים אותו למה הוא מתחפש הוא מבטיח ש "רק לרכבת" נו, אז מה אני לא יודעת ולא מתכוננת לחפש אותו לרכבת (אפשר בכלל?) מקווה שלא יתאכזב...

• הוסף לסימניות
אוי סליחה
בגלל ה'מידה 6 שתיקנת ל2' חשבתי שהם בני 6
את צודקת, בגיל הזה האמא די קובעת :) (אצלי למשל דווקא הבת החליטה ולא אני...)

• הוסף לסימניות
אני גם כנראה מחפשת את בן השנתיים לחתן והשגנו פראק מתוק במידה שלו ויש לי גם קיטל אולי מתחת, לא יודעת...) כיפה נראה לי מספיק לא צריך לסרבל אותם עם כובעים וזקנים בגיל הזה (יש לי גם כיפה רבנית אבל לא נראה לי קשור)
מה שיכול להוסיף זה כוס לשבור, אפר (?? מישהו יבין) אני יוסיף עניבה (לחתן חסיד זה לא הולך..)

בכל מקרה כיוון שהם לא הולכים ביחד לגן לג אני שולחת עם תחפושת חיה פשוטה... אחרת הגננות לא יבינו מה פתאום הקטנציק הזה מתחפש לתחפושת של גיל 7...

משהו שיכול לעזור לך- חברה שלי חיפשה את הילדים שלה לחתן וכלה ומעל העגלת תאומים פרסה פרוכת עם פרנזים כאילו חופה זה היה מדהים וכולם עצרו ברחוב לצלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;957648:
אני גם כנראה מחפשת את בן השנתיים לחתן והשגנו פראק מתוק במידה שלו ויש לי גם קיטל אולי מתחת, לא יודעת...) כיפה נראה לי מספיק לא צריך לסרבל אותם עם כובעים וזקנים בגיל הזה (יש לי גם כיפה רבנית אבל לא נראה לי קשור)
מה שיכול להוסיף זה כוס לשבור, אפר (?? מישהו יבין) אני יוסיף עניבה (לחתן חסיד זה לא הולך..)

בכל מקרה כיוון שהם לא הולכים ביחד לגן לג אני שולחת עם תחפושת חיה פשוטה... אחרת הגננות לא יבינו מה פתאום הקטנציק הזה מתחפש לתחפושת של גיל 7...

משהו שיכול לעזור לך- חברה שלי חיפשה את הילדים שלה לחתן וכלה ומעל העגלת תאומים פרסה פרוכת עם פרנזים כאילו חופה זה היה מדהים וכולם עצרו ברחוב לצלם!
ניסיתי משהו שלא עולה כסף (מספיק עם ההוצאות..)לכן רציתי להוסיף משהו לפראק שיש לי כבר.

• הוסף לסימניות
נו, אז היא נתנה לך רעיון - עניבה
וכיפה הם דוקא אוהבים לשים בד"כ

• הוסף לסימניות
אצלי אח שלי השיג לי את כל האביזרים מאיזה גמח בגדים ליד הישיבה שלו...הכל עלה כ-5 ש"ח..
אבל את יכולה להוסיף שלטים של קול ששון ואוירה...

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה הילד שלי בן 4 רוצה להתחפש לחתן מאיפה אני יכולה להשיג לו כובע במידה שלו? (לא חסידי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה