גם להרב ליסקר בירושליםאני יודעת שרבי חיים קנייבסקי שולח תינוקות לפני ברית לשים את האבנים האלו
אשמח לשמוע פרטים ואצל מי עשיתם.לא תאמיני, אבל- רפלקסולוגיה. מניסיון!
כמו מה.....................וכל הסגולות האפשריות...
גם מעל 15 אין סכנה זה תלוי בגילאצלנו האבנים לא עזרו...
וגם לא כן להניק /לא להניק וכל הסגולות האפשריות...
אז תלוי מה גובה הצהבת במספרים, ואם היא בעליה.
עד 15 אין סכנה, רק צריך מעקב שלא עולה.
גם זה עשינו, (לא עזר...) אבל צריך המון זהירות!!! חשיפה לשמש מסוכנת פי כמה מהצהבת..גם מעל 15 אין סכנה זה תלוי בגיל
בעיקרון אמבטית שמש גם עוזרת להוריד צהבת
גם זה עשינו, (לא עזר...) אבל צריך המון זהירות!!! חשיפה לשמש מסוכנת פי כמה מהצהבת..
צהבת חזקה ומסוכנת בד"כ רואים בבטן וברגלייםהבת שלי סחבה צהבת "לימונית" - כך הרופא כינה אותה, בגלל הצבע הצהוב לימון המרשים של הפרצוף והעיניים,
אבל במחשבה שניה - זה נשמע קצת מוזר שזה מגיע אחרי חודשיים (הרופאים מסבירים את הצהבת הפיזיולוגית בחוסר בשלות של הכבד, אז מה נזכר פתאום?, מה הרופא אומר?...)
חזר - הצהבת נעלמה ועכשיו ניהיתה צהובה שוב גם בעינים. אנחנו באמצע בדיקות, אבל רק לעקוב אחרי זה לא נשמע לי.
אני רוצה לטפל ולגמור אם זה אם אפשר.
מה עם מנורה כחולה של בית חולים?
אפשר להשיג כזה דבר?
חזר - הצהבת נעלמה ועכשיו ניהיתה צהובה שוב גם בעינים. אנחנו באמצע בדיקות, אבל רק לעקוב אחרי זה לא נשמע לי.
אני רוצה לטפל ולגמור אם זה אם אפשר.
מה עם מנורה כחולה של בית חולים?
אפשר להשיג כזה דבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //