עזרה- תמונות/ ציורים של אמסטרדם

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף לעבודה תמונות של אמסטרדם הישנה(מלחהע 2) להשראה,
ולידע- איך נראה חצר/ חזית בית/ חדר שינה/ חנות/ רחוב...
מי שיכול להעלות תמונות/ קישורים מתאימים לחסומים/ לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> יעזור לי מאד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש את הבית המפורסם של אנה פראנק, נראה לי שזה באמסטרדם
סליחה, אבל אני לא מוצאת תמונה. תנסי לחפש, זאת תמונה ידועה

• הוסף לסימניות
צילומים כבקשתך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה, זה בדיוק מה שאני מחפשת!

• הוסף לסימניות
כאחד ששהה באמסטרדם תקופה די ארוכה,
שום תמונה מאלו שפורסמו לעיל לא משקפת את העיר.
אולי זו עם הגשר, (הרביעית) שהיא ממרכז העיר.
אגב, אמסטרדם היא אחת הערים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1687076:
כאחד ששהה באמסטרדם תקופה די ארוכה,
שום תמונה מאלו שפורסמו לעיל לא משקפת את העיר.
אולי זו עם הגשר.

כן? אני צריכה מזמן מלחהע השניה, בערך, אלו לא תמונות מהעיר העתיקה באמסטרדם?

• הוסף לסימניות
אלו כנראה תמונות מנקודת מבטו של צלם- לא שגרתיות.

אמסטרדם היא עיר גדולה:
יש את מרכז העיר, במרכזו ארמון המלוכה, וכמה דקות הליכה משם זהו בית אנה פרנק הידוע,
בכיוון השני , 20 דקות ללכת, יש את ביכה"כ הפורטגזי המפורסם ששרד את אימי השואה,
אבל זהו רק מרכז העיר. הסגנון של המרכז הוא אכן בסגנון התמונות האחרונות כאן.

הפרברים המקיפים את המרכז יש להם קו מאד ברור וחד (בתי אבן אדומים ותעלות מים), (וגם אלו ישנות מתקופת המלחמה) וזה היה חסר לי בתמונות שם.

אגב, אם זה קשור למלחמה, יש כאן פרט מעניין:
בכל הבניינים כמעט באמסטרדם יש קומת מרתף, המשותפת לכל הדיירים, שיש לו יציאה קטנה לרחוב, כמו דלת קטנה, שמשמשת ליציאה וכניסה של אופנים- כלי התחבורה הנפוץ ביותר בעיר.
על פי רוב היהודים הסתתרו במרתפים האלו. זכור לי שבמוזאון בית אנה פרנק יש תמונות המתעדות הוצאת יהודים ממרתפי מסתור חשוכים אלו.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
יש למישהו עוד תמונות להוסיף?

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
הבקשה עדיין רלוונטית...
מי שיכול לעזור יבורך!:):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה