עזרה 2 שאלות בפרימייר

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בפרימייר לשנות צבע של אלמנט בסרטון, לדוג': קליפ של בלונים הבלונים בצבע אדום והייתי רוצה לשנות אותם לצבע אחר.
וכן האם בפרימייר יש אפשרות לתחום את הסרט שיופיע בתוך צורה מסויימת?
אם יש אפשרות בפרימייר אשמח להסבר קצר ואם א"א אז באיזה תוכנה כן אפשר.
עזרתכם תעזור לי מאד.
תודה!

• הוסף לסימניות
1. יש אפקטים רבים שנותנים לך לשנות את הצבעים.
2. ע"י מסיכה,
צרי את המסיכה בפוטושופ בצורה שאת מעונינת בשחור לבן (לבן הצורה שחור ימחק)
תניחי מעל השכבה שאת רוצה להכניס לצורה,
באפקט track mutt kea (לא דיקתי בכתיבה אבל בערך)
תבחרי בשכבה הרצויה, ובשני באפשרות השניה.
והסרט נכנס לתוך הצורה שיצרת.
הצלחות

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה.
1. חשבתי על זה שיש אפקטים אבל הייתי שמחה אם תוכלי לכוון אותי אם את יודעת על אחד מהם שעושה את זה טוב כדי לחסוך לי זמן לשבת ולנסות אחד אחד.
2. אני ינסה לא חשבתי על זה ומקווה שאצליח.

• הוסף לסימניות
יש אפקטים של COLOR שנותנים אפשרות לשנות צבע נבחר לצבע אחר תשחקי איתם
2. יש גם אפקט PIONTS שמאפשר לחתוך סרט לפי נקודות, אם הצורה המבקשת היא גאומטרית זה יעזור לך

• הוסף לסימניות
אני אנסה גם את האפשרות הזו.
ממש תודה רבה לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה