עזרה dslr

• הוסף לסימניות
שלום,
אני חושבת לקנות dslr בעיקר לוידאו
המליצו לי על 700d של קנון וגם על 7100של ניקון

לי יש בבית את הd90של ניקון ואני חורשת עליה ומרוצה ממנה (בסטילס) והייתי מעדיפה ברעיון לקנות קנון, רק -

ראיתי שההבדל במחירים די גדול וניסיתי להבין מה הקטע, אולי מישהו יכול להגיד לי?
ובנוסף אמרו לי שהקנון יותר בנויה לעבוד עם וידאו כי יש לה יותר מבחר עדשות, והממשק שלה יותר בנוי לוידאו.

אשמח לקצת סדר בעניינים למי שיודע.. תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
לכל חברה יש מגוון מצלמות במגוון רמות.
מרמת כניסה ועד למקצועיות.

עיקר ההבדלים הם לאו דוקא באיכות התמונה אלא בממשק- חיבורים פיצ'רים ועוד.

הD7100 מצלמה מלבל גבוה יותר מאשר ה700 והיא עומדת+- משהו בין ה70D ל7D.
לכן ההבדל במחיר. להשוות את ה700 זה יותר הכיוון של ה5200 או ה3200 בניקון (לא סגור בדיוק).

העדשות במחירים דומים וברמה די דומה. יש יתרונות וחסרונות קטנים לכאן ולכאן.

• הוסף לסימניות
תודה זה פרט חשוב, אני רואה שהמחירים אז כן יחסית יותר דומים אם כך.

אז אפשר המלצות לקנון נגד ניקון?

• הוסף לסימניות
הגלים הזכיר את ה-70D שההשוואה היא אליה ולא ל700.
בהשוואה הזאת קנון 70D נוחה יותר לוידאו בגלל המסך המפרקי, הפוקוס העוקב, נתונים שאותם חסר בD7100.
אם המטרה היא וידאו, אין ספק שה70D מתאימה יותר

• הוסף לסימניות
יש לי D650, ואני מבינה ש D700 היא אחת יותר מתקדמת,
לוידאו, קנון.
מרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
70d מעולה לוידיאו, אבל 2 המעלות שציין דוד דנברג חלות גם על 700d שהיא זולה משמעותית...

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס למה שאמרו קודמי ובפרט שאני לא בקי בפרטים.
צילום וידאו אמיתי (כמו שנעשה בקולנוע) הוא בלי תנועה של זום אין וזום אאוט.
וזה גם מה שמקבלים בצילום DSLR, מאחר ואין כפתור שמאפשר תנועה חלקה של זום. ולעשות את זה ידנית לא ייצא כמו עם כפתור ייעודי לדבר.
אבל וכאן אני נותן רק נקודה למחשבה. בהנחה שאת משקיעה במצלמה, וכן תרצי מדי פעם לצלם גם ארוע סטנדרטי, שבו לצלם בלי זום, זה סוג של לקשור לצלם יד אחת.
ומכיוון שאת לא מושקעת כבר בעדשות אם אני מבין נכון.
ממליץ לך בחום לבדוק את המצלמה של סוני RX10 II. זו לא בחירה טבית לצלם מקצועי, אבל זו בחירה מצויינת לצלם וידאו.
היתרונות הגדולים של המצלמה:
עדשה 24-200 של צייס עם מפתח צמצם 2.8 (אין דברים כאלה).
אוטו פוקוס יעיל מאוד בתאורה סבירה(גם בגלל חיישן קטן יותר ממצלמות DSLR)
כפתור ייעודי לזום אין ואאוט (כמובן שצריך לקחת בחשבון רעש מנוע בתנועה)
עזרים לצילום וידאו כמו פיקינג וזברה
איכות סאונד מעולה.

החסרונות:
עומק שדה קטן יותר ממצלמות עם חיישן גדול יותר בהנחה שהצמצם שווה ערך.
רגישות נמוכה יותר בתנאי תאורה נמוכים בגלל גודל החיישן.
חוסר אפשרות להחליף עדשות, אבל עם עדשה כמו שיש לה זה לא ממש חיסרון.

שורה תחתונה שלי:
המצלמה הזו נבנתה מתוך מחשבה על צלמי וידאו, היא מתחרה בכבוד גם מול מצלמות מקצועיות כמו פנסוניק GH3 וסוני A7, והיא נותנת תמורה הכי טובה לכסף.
בעניין איכות התמונה ממליץ גם לראות ביטיוב השוואות, ותמונה אחת שווה אלף מילים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1930800:
החסרונות:
עומק שדה קטן יותר ממצלמות עם חיישן גדול יותר בהנחה שהצמצם שווה ערך.

גדול יותר כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה