עזרה! intuos איזה ולמה...

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות לוח חדש-ראשון, ומגששת דרכי באפלה-
יש לי אפשרות לקנות באמריקה (פשוט הבנתי שיש אפשרות שיותר זול שם...) ממש בזמן הקרוב לכן דחוף לי לדעת,
איך להחליט איזה דגם לקנות? יש מישהו שיודע/מסכים להמליץ על דגם?
או שיש המלצות אחרות(לא יודעת,אולי ללכת לראות בעצמי לוחות-אני גם ככה לא יודעת מה לבדוק...?!?)

ויכול להיות שלוחות בינוניים/גדולים יש רק עם טאץ'?

עיצות כל שהן? וכיוון הנושא מתחדש כל הזמן אז לא בדקתי אשכולות ישנים...

תודה ענקית לכל מי שיעזור!!!

• הוסף לסימניות
חפשי אחורה ,הרבה דיונים נערכו בנידון בפורם זה.
גם אם התחדשו לוחות,הכיוון של גודל וסוג,יפתח לך את העיינים.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת וגם לי אמרו לחפש. בפועל לא מצאתי כלום בנושא (חיפשתי עט דיגיטלי, לוח גרפי וכו')
אשמח לקבל קישורים.

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש מישהו שיכול לכוון...
הבנתי שיש 2 דגמים מומלצים

Wacom Intuos Pro Medium

Wacom Intuos Pen & Touch

בשניהם הגודל שעדיף הוא מדיום ושתהיה אפשרות לבטל את הטאץ'

אני צודקת? יש דעות אחרות?

עיצות אחרות?

ושוב תודה לעוזרים!!!

• הוסף לסימניות
אכן אלו דגמים מומלצים

גם אני רוצה לקנות עכשיו לוח חדש אחרי שהקודם כבר לא משהו
(4-5 שנים +ילדים שטיפלו בו)

בררתי בחו"ל, המחיר בB&H הוא 309$,
אפשר למצוא באי ביי גם בזול יותר, משהו כמו 280$,
משלוח לארץ 40-90$
מע"מ עוד 18%

בארץ עולה כ-2000 ש"ח

אני עדיין מתלבטת :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחו"ל (עם קרובים שהגיעו לארץ וכך חסכתי משלוח) ולדעתי הטאצ' מיותר מניסיון אותי הוא יותר הרגיז מאשר הועיל
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה