עזרה עזרה

• הוסף לסימניות
אני מסתפק הרבה זמן אם משתלם לעשות מנוי פרימיום
מותר להתייעץ על זה פה או לא?

• הוסף לסימניות
האם באמת מקבלים תמורה להשקעה הכספית
הבעיה העיקרית שלי שאני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות וגם אם אני מוצא מישהו שמפרסם עבודה אני לא יכול לפנות אליו

• הוסף לסימניות
@מאיר. ל. מקווה שזה בסדר שאני קופצת על האשכול

גם אני אשמח לדעת האם מקבלים תמורה להשקעה הכספית
אני עורכת וידאו מתחילה ומתלבטת אם לעשות מנוי פרימיום
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה שיקפצו על זה עוד
כל עוד זה באותו עניין
אני ישמח אם יקפצו על זה גם עוד מנויי פרימיום ויענו תשובה

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לתקופת זמן של חצי שנה,
זה לא סכום גדול.
אם ההשקעה מחזירה את עצמה - מה טוב.
ואם לא - לבטל, ולא הפסדת סכום גדול.
אני הסתפקתי לגבי מנוי לצ'אט ג'י פי טי,
ההשקעה החזירה את עצמה,
ונתנה לי תמורה ראויה.
אגב, מישהי מפה אמרה לי שהרבה לקוחות שלה
הגיעו מפרוג, רק צריך לדעת איך לעבוד נכון על שיווק.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לתקופת זמן של חצי שנה,
זה לא סכום גדול.
אם ההשקעה מחזירה את עצמה - מה טוב.
ואם לא - לבטל, ולא הפסדת סכום גדול.
אני הסתפקתי לגבי מנוי לצ'אט ג'י פי טי,
ההשקעה החזירה את עצמה,
ונתנה לי תמורה ראויה.
אגב, מישהי מפה אמרה לי שהרבה לקוחות שלה
הגיעו מפרוג, רק צריך לדעת איך לעבוד נכון על שיווק.
אבל הוא רוצה לדעת מה שווה לו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה