• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1914542:
אשמח לעזרת המומחים כאן, מה הבעיה של האתר? למה זה קורה?
אני פותחת אותו וזה נפתח עם רשימה ארוכה של מילים.
רק בגלילה למטה רואים את האתר.

האם ניתן לטפל בזה?

http://www.a1frames.co.il/

תודה מראש לעונים!

ניתן לטפל בזה, אבל למה? נראה לי זה עושה את האתר מעניין יותר.

אם בכל מקרה תרצי לטפל בזה:
זה קורה כי יש איזה תוסף לא מעודכן (יתכן גם כי אין עדיין עדכון מתאים). ומבחינת הגירסא החדשה (היא כבר לא הכי חדשה) של וורדפרס יש משהו לא תקני.
צריך לכבות את הDEBUG
בקובץ WP-CONFIG.PHP
צריכה להיות שורה כזו:
define('WP_DEBUG', false);

• הוסף לסימניות
משהו מוזר לי בפוטר של האתר שלך.

הקרדיט של יהושע, והקישור מופנה לאיזה אתר... (במקום לדף הנחיתה של יהושע).

מה זה צריך להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1915086:

מה זה צריך להיות?

זה היצרן של התבנית

• הוסף לסימניות
שוש, הערה עיצובית, את הלוגו את חייבת לשים וקטורי ולא תמונה חתוכה, סליחה, אבל זה נראה מזעזע... מפוקסל ולא רציני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1915178:
זה היצרן של התבנית

נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1915086:

מה זה צריך להיות?

חח
כנראה שיש יותר מjosh (או shia) אחד בעולם...

(ולא נראה לי שזה יהושוע שאנחנו מכירים, כי אחרת היא כבר הייתה פונה אליו או שהוא היה מגיב).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה