עזרה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איך משלבים סרט בתוך מצגת פאוור פוינט מבלי שיאבד הקישור,
אני מכניסה זה עובד ואז שאני סוגרת את המצגת ופותחת שוב הסרט לא עולה,
מי יכול לעזור לי?
:mad::confused::eek:

בנוסף אשמח על כל חומר, קליפ,פתיח השראה או שיר
אפילו בתשלום
בקשר ליום הולדת 60 של אבא :)

תודה מראש לעוזרים האדיבים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani t;1923868:
איך משלבים סרט בתוך מצגת פאוור פוינט מבלי שיאבד הקישור,
אני מכניסה זה עובד ואז שאני סוגרת את המצגת ופותחת שוב הסרט לא עולה,
מי יכול לעזור לי?
:mad::confused::eek:

בנוסף אשמח על כל חומר, קליפ,פתיח השראה או שיר
אפילו בתשלום
בקשר ליום הולדת 60 של אבא :)

תודה מראש לעוזרים האדיבים!

קשה להבין מדוע אצלך לא עולה הסרט בפתיחה מחודשת (על אותו מחשב אני מניח...).
בכל מקרה, במצגות מעין אלו, יש לשמור את התוצר במצב שמור ושלח --> ארוז מצגת לתקליטור.
ואז כל מרכיבי המצגת מתחברים יחד ליחידה אחת והקובץ מתאים לפתיחה בכל מחשב עם גירסת תוכנה מתאימה WIN7 למשל ...

קבצים מצורפים

• שקופית1.JPG
    KB 44.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה!
אבל כאן מדובר עוד לפני הסגירה, אני שמה קליפ הוא עובד,
אחרי כמה דק' פתאום הוא כותב שגיאה כזאת

קבצים מצורפים

• שגיאה.png
    KB 740.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
קצת יותר גדול

קבצים מצורפים

• שגיאה.png
    KB 922.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי בתוכנה אחרת?
תוכלי לדבר איתי באישי ואנסה לראות במה המדובר
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה