• הוסף לסימניות
מי שיכול להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית פשוטה אבל טובה, עד מחיר של 600 ש"ח, אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 50 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם יד שניה מתאים לי, אולי חצי מקצועית יד2.

• הוסף לסימניות
חיפה עוזר לך?
אין לי מושג על ב"ב

• הוסף לסימניות
ביחס לsx 230 אראה הבדל?
כי מהsx אני ממש לא מרוצה.
רואים בתמונות שהן ממצלמה דיגטלית.
אשמח להמלצות למצלמה דיגטלית טובה עד 1000 שח.

• הוסף לסימניות
אלי ביתן הצילום מוכר את רב המצלמות הדיגיטליות,הוא נמצא ברבי עקיבא קצת לפני גן ורשא.
ויש לו גם מחירים סבירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עלומשם;2063869:
תודה.
יש לך מושג איפה אפשר להשיג בבני ברק?

אני קניתי את sx610 במיקסור - (נראה לי ככה קוראים לחנות) בהשומר רבי עקיבא.
עלה 600

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חבצלת1;2064054:
ביחס לsx 230 אראה הבדל?
כי מהsx אני ממש לא מרוצה.
רואים בתמונות שהן ממצלמה דיגטלית.
אשמח להמלצות למצלמה דיגטלית טובה עד 1000 שח.

יש לי מצלמה מעולה של לומיקס (פנסוניק)
tz35 העדשה של לייקה
והאיכות מעולה!!!
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844654

מצרפת לך תמונות ממנה

• הוסף לסימניות
'קניון רפאלי' (שם החנות)
ר' עקיבא קרוב להרב שך.
שירות, איכות, אמינות, ומחירים טובים!!
מומלץ בחום. (לא רק מצלמות, כל החשמל)
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה