• הוסף לסימניות
יש לי בעיה ואני לא מצליחה לעלות עלייה.
יש לי הרבה אקשנים בפוטו שופ שהכנתי לבד.
וכשאני סוגרת את המחשב או אחרי כמה שעות שאני לא נוגעת במחשב
והא ניכנס למצב שיינה האקשנים נימחקים לי
משהי מכירה את התופעה הזו?
איך אפשר לעשות שזה לא ימחק ?
אני אובדת עיצות!!!!:eek::(:mad:

• הוסף לסימניות
מוזר ביותר.
איפה האקשנים שמורים?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה ,
כנראה שאנחנו יוצרות את האקשן מאותו מדריך..
לא הצלחתי לעלות על הבעיה , כנראה שצריך גם לשמור את האקשן (לא רק את התמונה שעליה עשינו את האקשן)

אני התרגלתי ליצור אותם כל פעם ,
אם מישהו יוכל להסביר איך ליצור בצורה נכונה -יבורך !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני ראובני;2154726:
גם לי זה קורה ,
כנראה שאנחנו יוצרות את האקשן מאותו מדריך..
לא הצלחתי לעלות על הבעיה , כנראה שצריך גם לשמור את האקשן (לא רק את התמונה שעליה עשינו את האקשן)

אני התרגלתי ליצור אותם כל פעם ,
אם מישהו יוכל להסביר איך ליצור בצורה נכונה -יבורך !

כן נכון,
כמו שיש תקייה של גופנים אמורה להיות תקייה של אקשנים
אבל אני לא יודעת איך ליצור כזו תקייה

• הוסף לסימניות
אז ככה:
בקיצור ניתן לראות בתמונות המצורפות.

באריכות:
יש ליצור תיקית אקשנים ע"י לחיצה על האייקון בחלון האקשן.
לאחר מכן להקליט תחתיו את האקשנים הרצויים.
בעמידה עם לחצן ימני על שורה התיקיה וכניסה בחץ בראש תיבת האקשנים
יש אפשרות לשמירה save action
באותה הזדמנות אפשר לייבא אקשנים בפקודת load

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 123.8 · צפיות: 12
  • 2.jpg
    KB 126.1 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה