כללי עזרה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני עובד על ספר שהוא למעשה מילון מושגים. לצורך מיון לפי הא׳ ב׳ השתמשתי בסקריפט המובנה של אינדי׳ שממיין פסקאות. עד כאן הכל משובח, וגם אמור לעבוד נהדר מניסיון קודם...

אלא שהפעם מאכזב, הוא נותן לי שגיאה שאין לי מושג מה אומרת (מצרף תמונה) - אודה מאד מאד לכל עזרה, אם יש דרך אחרת לסדר לפי א׳ ב׳ זה גם יכול לעזור.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2016-11-23 at 3.27.21 AM.png
    Screen Shot 2016-11-23 at 3.27.21 AM.png
    KB 165.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש לך שם תו מסוים שהוא לא יכול העביר אותו לאותיות קטנות באנגלית +-.
תראה אם באחת הפסקאות יש לך איזה תו מוזר או תו שהוא לא ממש אוותיות, כנראה זה מה שתוקע אותו. מלשעות מיון. מהרגשה שלי תחפש בסוף המפסקאות עצמם אולי יש שם תו רווח או משהו כזה. בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2317016:
יש לך שם תו מסוים שהוא לא יכול העביר אותו לאותיות קטנות באנגלית +-.
תראה אם באחת הפסקאות יש לך איזה תו מוזר או תו שהוא לא ממש אוותיות, כנראה זה מה שתוקע אותו. מלשעות מיון. מהרגשה שלי תחפש בסוף המפסקאות עצמם אולי יש שם תו רווח או משהו כזה. בהצלחה

גם אני חשבתי אבל אין שם אותיות באנגלית, אם כן מה הבעיה שלו?
יש לך רעיון מה לחפש אולי חוץ מאותיות באנגלית?

מה פירוש תו רווח? (הגדרתי לו שיתעלם מרווחים בעת המיון)

• הוסף לסימניות
תו מעבר עמוד, רווח קבוע, שבירת שורה ידנית, אולי, אוביקט מעוגן של עיטור - צריך לחשוב יצירתי!
אולי תנסה להעביר חלק המחומר למסמך חדש ולנסות שם ולאט לאט לראות אפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2317045:
תו מעבר עמוד, רווח קבוע, שבירת שורה ידנית, אולי, אוביקט מעוגן של עיטור - צריך לחשוב יצירתי!
אולי תנסה להעביר חלק המחומר למסמך חדש ולנסות שם ולאט לאט לראות אפה הבעיה.

תודה לך ידידי, כך אעשה.
אם יש עוד רעיונות אשמח כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה