• הוסף לסימניות
יש לי לעשות מצגת בגודל די גדול עם יותר2329 תמונות ואני צריכה שזה יהיה ליום ראשון בבוקר , עכשיו אני יודעת שלהכניס תמונות לתוכנות של פרימייר ואפטר יוצא מדי גדול אז אני מכניסה את זה לפוטושופ שמה אני עושה pal d1 video ומכניסה את זה לאחת התוכנות של המצגות .
השאלה שלי כזאת האם יש קיצור דרך איך לעשות את זה ולהכניס את כל התמונות יחד לפרימייר או לאפטר ? השאלה במה כדאי לעשות את המצגת וחוץ מזה אני צריכה לעשות תיקוני צבע בכל התמונות שיהיה אותו גוון ואני לא מצליחה לעשות אותו בתוכנת המצגות אז אני עושה את זה בפוטושופ וכך מכניסה את זה לתוכנה כך שזה אורך די הרבה מאוד זמן ויש לי עוד תמונות שאני צריכה לעשות(לציין שזה לבי"ס שלא מרשים שמה סרטים רק בתמונות).
אשמח אם מישהו יענה לי דחוף דחוף תשובה להיום.
תודה...

• הוסף לסימניות
תשתמשי באפשרות של אקשן.
תייצרי אקשן חדש על אחת התמונות+הקטנת גודל+שמירה בשם+סגירת מסמך.
ואז תריצי אקשנים לכל התמונות שיש לך--בלחיצת עכבר.

וממש חבל להוריד לגודל של DV תורידי ל[HD [1920X1080

• הוסף לסימניות
זה היה לפוטושופ.
לתוכנות עריכה את גוררת את כל התמונות לטיימלין ועושה מעבר אחד קבוע לכולם והסרט מוכן

• הוסף לסימניות
תודה על העצה ואיזה אקשן מתאים לזה
אשמח לקבל אקשן מוכן כזה
תודה

• הוסף לסימניות
איך אני עושה אקשן חדש אם אפשר הלכתוב לי את זה בתפריט באנגלית
תודה

• הוסף לסימניות
אחרי שאת בוחרת אקשן חדש
את עושה שמירה בשם וסגירה ולוחצת על הרבוע שמפסיק את ההקלטה.
אח"כ באותו חלון את מוצאת אקשן מס' 1 ואת מפעילה אותו על המסמך הנוכחי בלחיצה על המשולש למטה.

קבצים מצורפים

• הקלטת אקשן חדש.jpg
    KB 432.1 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה