• הוסף לסימניות
מישהו יכול להעלות לי סרטון הדרכה לציור בעפרונות צבעוניים? תודה

• הוסף לסימניות
אין לי יוטיוב אז אני אשמח אם מישהו יעלה

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשלוח למייל, זה פשוט כבד.
יש העדפה לסרטונים בנושא מסוים? נופים/בעלי חיים/פרות/גוף?

• הוסף לסימניות
גם אני---
ותדה לליהיא כמובן שאת תהיי פה כשצריך...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאוד!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ליהיא, אוכל להעלות לדרייב אם תסכימי.

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
תודה

• הוסף לסימניות
בעיקר פורטרטים(דיוקנים) אבל אני אשמח לכל דבר<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מי שכבר קיבל למייל ומחובר ויכול לשלוח לי אני אשמח.

• הוסף לסימניות
קישור לג'מבו מייל שליהיא שלחה לי. תודה! שימו לב התוקף פג בעוד 5 ימים.

https://jumbomail.me/j/JeRc200fpUqP0Zv

(העליתי אתמול בין הבעיות באתר. אם הקישור הוסר ולא נמחק בשל הבעיות, הסירו אותו שוב. מצטערת)

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזר לי מאוד! אם יש גם על צביעת פורטרטים אני אשמח מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה