דיונים ואתגרים עזרה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה במצלמה זה לא נותן לי להסריט יותר מכמה דקות זה פשוט מפסיק באופן אוטומטי ואני לא יודעת למה.
כשזה מפסיק זה כותב .video recording has been stoped automatically-שהוידאו הפסיק באופן אוטומטי.
אשמח לתשובה למי שיודעת
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה בגלל סוג הכרטיס
את צריכה להחליף לסוג מהיר יותר

• הוסף לסימניות
את צריכה כרטיס של לפחות 90 מגה בייט

• הוסף לסימניות
נזכרתי בעוד משהו שעלול לגרום להפסקות האלו..
תבדקי שהכרטיס לא עמוס
(גם לי היתה את הבעיה הזו וכשהחלפתי לכרטיס מהיר ודאגתי שהוא יהיה ריק בתחילת ההסרטות זה עבד מצוין)

• הוסף לסימניות
זה בעיה של הכרטיס. בדוק.

• הוסף לסימניות
אבל אף אחד לא שאל מה סוג המצלמה ?????
יש מצלמות (בעיקר ביתיות) שמגיעות עם מצב צילום אוטומטי של כמדומני 4 דקות.
כדי לבדוק בהוראות המצלמה... זה מונע כל מיני בעיות בהמשך..... :cool:

• הוסף לסימניות
אבל אף אחד לא שאל מה סוג המצלמה ?????
יש מצלמות (בעיקר ביתיות) שמגיעות עם מצב צילום אוטומטי של כמדומני 4 דקות.
כדי לבדוק בהוראות המצלמה... זה מונע כל מיני בעיות בהמשך..... :cool:
עקורנית אתה צודק, אבל בחתימה מופיע 700D.

• הוסף לסימניות
לי פעם קרה ואז התברר לי שהמצלמה היתה על מצב של 5 שניות הסרטה .
מן טייקים קצרים,משהו בהגדרות של הוידאו.
ושיניתי והסתדר.(ב70d)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, בדקתי קצת מה קורה באנגלית בעולם. אז יש בקנון 700D מצב צילום וידיאו קצר, אבל זה ל-2,4, 6, 8 שניות. אז זה לא זה.

אבל כן יש ברשת הרבה מקרים של מצלמות קנון עם אותה הבעייה ונראה שבכול המקרים הפתרון אכן לנקות את הכרטיס ושיהיה כרטיס מהיר מאוד מעצם כמות האינפורמציה הרבה הנכתבת בצילום HD.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם! כנראה שהבעיה באמת בכרטיס. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מהיר מאוד. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הכרטיס שלי מיקרו עם כרטיס הרחבה השאלה אם זה קשור
אוי ואבוי....:rolleyes:
זה די בטוח קשור. כמעט כל התקלות שהגיעו אלי עם כרטיסים שנמחקו\נתקעו\ שיתקו את המצלמה היו מכרטיסי מיקרו.
הנה המלצה לכרטיסים:
https://ksp.co.il/?select=.33..394....maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

כל הכרטיסים בעמוד הזה טובים, ויש גם מצויינים.:)

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להכנס לדף בגלל הסינון אשמח אם תשלחי לי פה או באישי

• הוסף לסימניות
שימי לב על הכרטיס מופיע מספר מוקף בעיגול.
כרטיס מהיר צריך להיות מספר 10 לפחות
כרטיס רגיל יהיה 4 או 6.
upload_2018-7-11_10-45-4.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה