אני מורידה בדרל כלל רק מיו טיוב בגגל התוכנה שרכשתי יו טיוב בי קליקזה קורה רק בקבצים שירדו מיוטיוב? או גם בקבצי mp3 אחרים?
במחשב אפשר כן להפעיל אותו כרגיל?
נסו לפתוח עם נגן אחר..
אני מורידה בדרך כלל רק מיוטיוב איזה אתרים אחרים ?עם איזה אתר אתה מוריד?
אולי תנסה אתרים אחרים?
אנא פרט יותר לא מובן תודה.
הקפצהאולי ניתן לעעזור לי אני מורידה סרטים ביוטיוב בקליק מה שיורד בmp4 יש באפשרותי להוריד לדיסקון קי ומה שיורד למחשב בmp 3 לא ניתן להוריד לדיסקון קי יורדת רק תמונה קטנה ונשמע קול בלבד לא רואים מסך מלא וכתוביות
תןדה לעונים.
אולי ניתן לעעזור לי אני מורידה סרטים ביוטיוב בקליק מה שיורד בmp4 יש באפשרותי להוריד לדיסקון קי ומה שיורד למחשב בmp 3 לא ניתן להוריד לדיסקון קי יורדת רק תמונה קטנה ונשמע קול בלבד לא רואים מסך מלא וכתוביות
תןדה לעונים.
@דודכהן נראה שהיא מתכוונת שהיא מורידה mp4 וזה יורד לה בצורה של mp3 ולא יורד הסרט אלא רק הפס קול
אתה הבנת אחרת?
נשמח לשמוע.תודה רבה לכל העונים כבר הסתדרתי שבוע טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים