• הוסף לסימניות
בסד
ערב טוב
יש לי ראוטר די לינק של בזק מדי פעם יש נתוקים ישלחו טכנאי
המדפסת מחוברת למחשב עם wifi האם הנתוקים יכולים לעשות לי בעיות של הדפסה?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
כשמנותק אז מנותק. איך זה ידפיס?
כשמתחבר מחדש, המדפסת אמורה להתחבר מחדש.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
האם החליפו לאחרונה שם לרשת או סיסמה?
יתכן שבגלל זה המדפסת לא מתחברת.

• הוסף לסימניות
מה הוא עשה?
אם הבעיה אכן ברשת, ודחוף לכם להדפיס אפשר לחבר עם כבל.
הוא טען שנלחץ הווי פי ואז הוא היה צריל לשחזר אותו מחדש
לא נעים לי להפריע לו סך הכל עשה חסד
לא דחוף לי עד כדי כך להדפיס אבל לידיעה כללית איך מחברים עם כבל?
תזכו למצוות.
ועוד שאלה קטנה האם מישהו מקצועי יכול על ידי שליטה מרחוק לבדוק ולתקן?

• הוסף לסימניות
לא דחוף לי עד כדי כך להדפיס אבל לידיעה כללית איך מחברים עם כבל?
תזכו למצוות.
פשוט מחברים את הכבל שהגיע עם המדפסת.
ועוד שאלה קטנה האם מישהו מקצועי יכול על ידי שליטה מרחוק לבדוק ולתקן?
לא אכפת לי לנסות להתקין את הדרייבר מחדש, ואז גם יתחבר אוטומטית.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קונים בכל חנות מחשבים (אני קניתי באייבורי עלה לי גם 10 ש"ח) ומחברים מאחורי המדפסת בחור המתאים ובמחשב ביו אס בי

• הוסף לסימניות
תודה על תשובתך
קונים בכל חנות מחשבים (אני קניתי באייבורי עלה לי גם 10 ש"ח) ומחברים מאחורי המדפסת בחור המתאים ובמחשב ביו אס בי
תודה על תשובתכם האם זה עזר לכם למדפסת?
כי אצלי זה מחובר לראוטר
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה