• פותח הנושא ILSK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו יודע להגיד לי מה זה
והאם זה וירוס
א"כ איך אפשר להסירו להסדירו

קבצים מצורפים

• מה זה.JPG
    מה זה.JPG
    KB 55.7 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
משהו יודע להגיד לי מה זה
והאם זה וירוס
א"כ איך אפשר להסירו להסדירו

אם אפשר בבקשה תמונה במצב ''תמונה מלאה''?
וגם בתמונה שהעלית לא מסומן הקובץ המדובר

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה תמונה מלאה
ואין קובץ יש תקיות שמסומנות עם מנעול
התקייה באמת נפתחת אבל זה מוזר הסימון הזה
ושאלתי אם זה משהו כמו וירוס
וא"כ מה הדרך לטפל בו
יצויין שיש לי אנטי וירוס פועל ולא מצויין בו שום דבר

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה תמונה מלאה
כשמעלים קובץ לתגובה אפשר לבחור באפשרות תצוגה של ''תמונה מלאה''
ואין קובץ יש תקיות שמסומנות עם מנעול
התכוונתי לשאול באיזה קובץ כלומר איזה תיקייה בתמונה שהעלית יש את הבעייה שעליה שאלת.
אני יבדוק עכשיו שוב....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה היה קיים תמיד
רק נוסף בו סימון המנעול
שאלתי כמה טכנאים והם לא יודעים לזהות מה זה

• הוסף לסימניות
שאלתי כמה טכנאים והם לא יודעים לזהות מה זה
מה?:eek::eek:
טכנאים
כתוב שם על אחת מהן
Volium information system
שזה מערכת מידע על הווליום או משהו בסגנון הזה
וגם האחרות לא נראה משהו מיוחד

נ.ב. טוב כנראה שצריך להיות טכנאי כדי לא לדעת מה זה;):p

• הוסף לסימניות
מדובר בתיקיות מוסתרות שלא אמורים לראות אותם הם משמשות לשחזור במקרה הצורך מה שנקרא VSS או גרסאות הצל . shadow copy
ולא רק שלא מומלץ למחוק את זה אלא גם מומלץ לדאוג שיהיה בזה מספיק מקום ושפעמיים ביום ישמור שם גרסאות של הקבצים במחשב. מומלץ לתת לו 20 אחוז מהדיסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה