• הוסף לסימניות
בתחילת השנה עבדתי בשתי עבודות,
עבודה אחת עדיין עובדת,
והשניה-עבדתי רק עד החודש השביעי.

לא ערכתי תאום מס ולא הצהרתי בעבודה הראשונה (וגם השניה)שעובדת בשתי עבודות ככה שלא ירד לי מס47%.
עוד מעט נגמרת השנה וצריכה לעשות תאום מס
השאלה איך עושים תאום מס על חודשים שהיו ?
וגם איזה סכום אני יכניס על העבודה השניה כי זה היה רק חצי שנה
לעשות ממוצע של 12 חודשיים? (לדוג' הרווחתי כל חודש 2000 שקל ועבדתי 6 חודשים אז 2000 כפול 6 שווה 12,000 לקחת את 12,000 ולחלק ל12 חודשים? )

או שיש אפשרות לערוך תאום מס על חלק מהשנה?

מקווה שזה ברור...
תודה לענות!

• הוסף לסימניות
מגיעה לסימולטור ויורד לי מס ,
ולכן חייבת לעשות תאום מס.

למשהי יש תשובה בשבילי?
איך לעשות תאום וכו'

תודה לעונות!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באתר רשות המיסים יש איזשהוא קישור הביאו אותו באחד האשכולות האחרונים.
קודם תבדקו בסימולטור שאתם מגיעים למס
במידה ולא מגיעים אין טעם בכל הבלאגן
תיאום מס לא צריך לעשות בכל מקרה?
כדאי וכמעט חובה.
כי גם אם לא מגיעים בחישוב פשוט. אם לא עושים עלולים להגיע, מחמת שמהמשכורת השניה יגבה סכום המס המרבי.

• הוסף לסימניות
תכלס מה אני צריכה לעשות?
הענין ככה,
בתחילת השנה עבדתי בשתי עבודות,
עבודה אחת עדיין עובדת,
והשניה-עבדתי רק עד החודש השביעי.

לא ערכתי תאום מס ולא הצהרתי בעבודה הראשונה (וגם השניה)שעובדת בשתי עבודות ככה שלא ירד לי מס47%.
עוד מעט נגמרת השנה וצריכה לעשות תאום מס
השאלה איך עושים תאום מס על חודשים שהיו ?
וגם איזה סכום אני יכניס על העבודה השניה כי זה היה רק חצי שנה
לעשות ממוצע של 12 חודשיים? (לדוג' הרווחתי כל חודש 2000 שקל ועבדתי 6 חודשים אז 2000 כפול 6 שווה 12,000 לקחת את 12,000 ולחלק ל12 חודשים? )

או שיש אפשרות לערוך תאום מס על חלק מהשנה?

מקווה שזה ברור...
תודה לענות!

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כמה חודשים בסופו של דבר מה שקובע זה הסכום השנתי ולפי זה יחשבו לכם את התיאום מס
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה