• הוסף לסימניות
איך אני מחזיר את חלון שגוררים לתוכו סרט לחלק העליון ולא למטה .
ואיך אפשר לראות את זמן הסרט אחרי הרינדור
במהירות האמיתית ולא באיטיות מעצבנת?
תיינקס מראש

צפה בקובץ המצורף 103604

קבצים מצורפים

• אפטר.jpg
    KB 180.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ברשותך אני עונה לחלק הראשון .
בתפריט למעלה-
window
workspace
מופיעים שם עיצובים לבחירתך.
מקווה שאני קולעת אבל העיצוב שדרוש לך הוא EFFECTS

הצלחות

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

נשמח לעזור אבל השאלה - הבעיה לא ברורה בכלל, אתה מחפש את החלון של render queue?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;642666:
נשמח לעזור אבל השאלה - הבעיה לא ברורה בכלל, אתה מחפש את החלון של render queue?

אני ינסה להיות יותר ברור .
יש את חלון הפרוז'קט [פרוייקט] שתמיד הופיע לי למעלה בצד
ופתאום זה מופיע למטה. ראו תמונה
מה עושים שזה יופיע בצד למעלה זה פשוט מאוד מפריע למטה.
השאלה השנייה כשאני עושה פליי הסרט זז לי באיטיות נוראית.
איך אפשר להגיע למצב שאראה את המהירות של הסרט במצב
רגיל ?
תיינקס מראש

• הוסף לסימניות
אז ככה, כמו שנצנץ ענתה , זוהי הפקודה הדרושה,
ולפי מה שהבנתי אין לך כ"כ ידע באפטר. אפטר עובדת בצורה שלא רואים בזמן אמת את התוצאות, כשאתה לוחץ על PLAY היא מחשבת את מה שעשית, ובפעם השניה היא מראה בצורה מתאימה לזמן את העריכה.
בהצלחה, וסליחה אם טעיתי.

• הוסף לסימניות
תלחץ "0" במקלדת הנומרית שמצד ימין, זה ירנדר לך את הפרוייקט באופן זמני ותוכל לראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה