כללי עזרה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
האם הלוגו והפרסומת מעוצב יפה וטוב?
וכמה אני צריכה לבקש מהלקוח ללוגו ולפרסומת.
תודה רבה לכולם, אשמח אם תענו לי בהקדם.

קבצים מצורפים

• 3.jpg
    KB 136.8 · צפיות: 13
  • 2.jpg
    KB 166.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור לי? זה דחוף!

• הוסף לסימניות
המודעה העליונה טובה הרבה יותר מהשניה התמונה של הילד עם הבקבוקים למיניהם לא מתאימה בכלל
הרעיון של הלוגו והעלים מאוד מאוד יפה ומתאים אבל הפונט בכלל לא!!!!!!!!צריך פונט בדפוס יציב יושב טוב עם סיומות עגלות ורכות שמזכירות טבע רך

לדעתי כדאי עוד קצת לשנות טיפוגרפיה וגם עוד קצת צבע וחיות
בינתיים זה מידי מידי נקי ומשעמם

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
להוריד מהר את הירוק הזורח מהמודעה,
ולצופף בין השורות.

ובכלליות, המודעה לא מספיק טבעית.

• הוסף לסימניות
יפה. הייתי ממליצה להקטין את הטקסט, ולצמצם ריווח.

• הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה..

הלוגו יכול להשתפר ולהיות אפילו טוב יותר אם תשנה פונט..
ותנסה לצמצם את הכתב שלא יתפרס על כל האורך

חוצמזה....מהמם!!

לוגו בסביבות ה-600 ומודעה עוד 300

• הוסף לסימניות
זה ברור שהשיער והפיאות של הילד , מושתלים, בשביל דבר כזה לא שווה להשקיע בתמונה מקצועית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה