• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התבקשתי לערוך סרט קריוקי לסמינר לקראת הימים הנוראים.
הסרט יכלול: 5 שירי תפילה לה'- שירים מרגשים מאד,
ו2 שירים שמבטאים את רוממות ה'- אהבה, השתוקקות וכו'...

אשמח מאד לרעיונות לשירים חדשים ועדכניים.
חשוב לציין זה מיועד לסמינר ספרדי.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לך קלי תשוקתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;849973:
אוחילה נראה לי של ליפא
יש לך מושג אולי באיזה דיסק?!

• הוסף לסימניות
יהודי פשוט

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות- אולי?!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
BRO,
לתשומת לבך, ערכתי לפני כמה שנים כזה קריוקי לתיכון כלשהו, קיבלתי תשלום הוגן, כפי שבקשתי ושלום!
תכלס' כיום אני יודעת שהם מקרינים את זה בכל שנה שוב, ויש להם 33-4 סניפים בכל הארץ ומראים את זה שוב ושוב
זה זכותם ואין לי בעיה עם זה
כיום אני לא חושבת שלא אערוך שוב כזה דבר למישהו פרטי, עדיף לי לערוך לעצמי ולהשכיר לתיכונים!
קריוקי עם שירי אלול יכול לרוץ בהרבה סמינרים ויכול לחזור על עצמו כמה שנים טובות ולא דורש שום השקעה מיוחדת (לא בנית מצגת לא אולפן ולא כלום, רק זכויות יוצרים..) זה יוצא שווה הרבה יותר מאשר עבודה לאדם פרטי.

• הוסף לסימניות
איזה עוד שירי תפילה ורוממות אתם מכירים?!

• הוסף לסימניות
אוחילה לקל
חמול על מעשיך

תפתחי את המחזור, תמצאי הרבה שירים.

פנה לעלבון של שוויקי
מכניסי רחמים של מרדכי בן דוד
אבינו מלכנו של אברהם פריד

אם תרצי, תני כתובת מייל. אשלח לך כמה שירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;850262:
אוחילה לקל
חמול על מעשיך

תפתחי את המחזור, תמצאי הרבה שירים.

פנה לעלבון של שוויקי
מכניסי רחמים של מרדכי בן דוד
אבינו מלכנו של אברהם פריד

אם תרצי, תני כתובת מייל. אשלח לך כמה שירים.
תודה ענקית מראש
אשמח אם יש לך גם שירים שמבטאים את רוממות ה'
bflakser בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיסקשיח;850144:
BRO,
לתשומת לבך, ערכתי לפני כמה שנים כזה קריוקי לתיכון כלשהו, קיבלתי תשלום הוגן, כפי שבקשתי ושלום!
תכלס' כיום אני יודעת שהם מקרינים את זה בכל שנה שוב, ויש להם 33-4 סניפים בכל הארץ ומראים את זה שוב ושוב
זה זכותם ואין לי בעיה עם זה
כיום אני לא חושבת שלא אערוך שוב כזה דבר למישהו פרטי, עדיף לי לערוך לעצמי ולהשכיר לתיכונים!
קריוקי עם שירי אלול יכול לרוץ בהרבה סמינרים ויכול לחזור על עצמו כמה שנים טובות ולא דורש שום השקעה מיוחדת (לא בנית מצגת לא אולפן ולא כלום, רק זכויות יוצרים..) זה יוצא שווה הרבה יותר מאשר עבודה לאדם פרטי.

כתבת: עדיף לי לערוך לעצמי ולהשכיר לתיכונים...

מי אחראי לך על הדיסקים שאת משכירה שלא יצרבו אותם?

האם הפיתרון היחיד הוא להגיע בעצמך לכל מקום ולהקרין את המצגת?

מתסכל להשקיע, במיוחד כשאת כן משקיעה באולפן, פלייבק, וכו' וכו' ולגלות שהנ"ל מתגלגל...

אגב, ב"שבת המלמדים" שארגנו בחיידר של בעלי, הביאו מצגת מסוימת, שהיתה בתוך מחשב נייד שכל החיבורים אליו היו שבורים... כנ"ל כונן הדיסקים... ע"מ למנוע העתקה. מה שלא הבנתי בבורותי, איך התחבר אליו המקרן...

אשמח לשמוע אם ידוע לך על איזשהו פיתרון....

וברוריה, סליחה על הסטת האשכול... :)
יש לי הרבה שירים אלוליים אך בהברה חסידית, אם זה יכול לעזור...
ואולי גם סליחות של מידד טסה (צריך לנבור בארכיון :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
חמול על מעשיך...........

• הוסף לסימניות
יש לשלמה כהן שיר מאד יפה "אם תעינו"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולמית 1;2228755:
שירי בנות לחודש אלול יש לכן? (של סמינרים)

יש לי קצת, אם תרצי תשלחי לי כתובת מייל באישי

• הוסף לסימניות
יש שיר של חיים ישראל, ממצולות...
זה יכול להתאים...

• הוסף לסימניות
שימו לב שמדובר בהקפצה משנת 2012

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה