• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את אזור המגורים עמישב בפתח תקווה
אני זקוקה לכל אינפורמציה על המקום
אנשים, מחירים, מוזדות, סגנון וכו'
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
סמוך מאוד לשכונות החרדיות גני הדר-(ליטאי) קרית הבעש"ט(חסידי) בינה לעיתים(ספרדי)
שכונת עמישב עצמה אינה חרדית ואף אינה דתית אע"פ שיש בה מאלו.
יתכן שהולך להיות פה תהליך התחרדות

• הוסף לסימניות
המקום מתחיל להתחרד.
אין לי מושג על מחירים, אם כי כמובן שיותר זול מאשר במרכז פ"ת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;862349:
המקום מתחיל להתחרד.
אין לי מושג על מחירים, אם כי כמובן שיותר זול מאשר במרכז פ"ת.

ויש לך מושג מה הסגנון של האנשים שגרים שם?

• הוסף לסימניות
החרדים? או התושבים הותיקים?
הותיקים - יש שם גם חילונים, וגם דתיים, בעיקר ספרדים. לא נתכחש לזה שיש שם גם כל מיני ... עולם תחתון ודומיהם.. אבל אולי זה תלוי באזור.
יש לי כמה חברות - זוגות צעירים חרדים שקנו שם דירות בשנתיים האחרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;862362:
החרדים? או התושבים הותיקים?
הותיקים - יש שם גם חילונים, וגם דתיים, בעיקר ספרדים. לא נתכחש לזה שיש שם גם כל מיני ... עולם תחתון ודומיהם.. אבל אולי זה תלוי באזור.
יש לי כמה חברות - זוגות צעירים חרדים שקנו שם דירות בשנתיים האחרונות.

יאו את ממש עוזרת לי
אני מדברת בעיקר כמובן על החרדים בחדשים
וחברות שלך מרוצות שם?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, כן.
בעיקר בשל העובדה שזה קרוב לגני הדר (הן מבחינת מוסדות חינוך, בתי כנסת, תחבורה, קניות וקירבה לבני משפחה).

• הוסף לסימניות
ממש תודה
את עוזרת לי מאוד
אם יש לך עוד אינפורמציה אשמח לשמוע
עוד שאלה אחת- חברות שלך שגרות שם זה סוג אברכיות?

• הוסף לסימניות
לא רוצה לקלקל לך את ההתלהבות אבל....
חשוב לברר טוב יותר מאשר אשכול בפרוג, ניתן להגיע בשעות התפילה לאזור ר"ח פינקל שגובל בשכונת עמישב ולשאול את התושבים יותר בפרוט.
יש לנו נסיון עם זוג שקנה דירה נחמדה במחיר מצוין, אבל השכנים אוי איזה שכנים הם פשוט בסופו של דבר ברחו משם.
מצד שני זהו באמת מקום נחמד קרוב לשכונה חרדית מצוינת עם מוסדות לימוד ותפילה רבים ועם כביש גישה חדש שמשנה לתושבים את החיים.

• הוסף לסימניות
ברור שאני יברר בעוד צורות אבל זו אחת מהן
כלאינפורמציה עוזרת לי
מחירים אף אחת לא יודעת?

• הוסף לסימניות
הייתי שם בדירה בראש השנה.
מקום נחמד, קרוב מאד מאד לגני הדר-לכל מוסדות החינוך וכו'
אבל צריך לקחת בחשבון שהרוב הוא חילוני, וגם בראש השנה התנהלה תנועת רכבים בשכונה רח"ל.
ואם שאלת על סגנון של קהילה - מדובר בפתח תקוה שבה הקהילה היא קצת שונה מהסגנון של ב"ב וירושלים.

• הוסף לסימניות
היי
חמותי גרה בגבול עמישב, בעלי יליד האזור. אשמח לענות על כל שאלה בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;862663:
ברור שאני יברר בעוד צורות אבל זו אחת מהן
כלאינפורמציה עוזרת לי
מחירים אף אחת לא יודעת?

כ - 800.000 שקל 3 חדרים

• הוסף לסימניות
אם מישהו שמכל המגיבים שגר שם שומע על דירה למכירה באזור
אשמח לשמוע פרטים
תודה רבה רבה!!!!!
גמר חתימה טובה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה