עם התמשכות המלחמה והתרבות זירות הפגיעה, הביקוש לשמאי רכוש מזנק במאות אחוזים. בכל זירה כזו דרוש איש מקצוע שיבצע הערכה יסודית ומקיפה כדי לאפשר את תחילת תהליך השיקום הכלכלי. אם אתם מחפשים מקצוע יציב, רווחי ובעל חשיבות עליונה בעת הזו, קורס שמאות רכוש בפרוג הוא המקום הנכון עבורכם. מלגות לימוד מיוחדות זמינות כעת לזכאים.
תוכלו לכתוב פירוט לדוגמא?
שנים\לאיזה סקטור
תודה. עריכה:
מצאתי ב''קסם'' ציטוט:
בחודש אוקטובר 2019 פורסם בבלוג QAD פוסט שהכיל ניתוח ארוך-שנים של המדד. על פי נתוני המחבר, הענף עם הייצוג הרחב ביותר במדד בשנת 1969 היה תעשייה, כ-170 מתוך כ-500 החברות במדד היו חברות מענף התעשייה. שיעור הייצוג של ענף התעשייה במדד פחת עד שבסוף המאה נלקחה מהן הבכורה. לאורך תקופה זו הלך והתחזק ענף אחר עד שכמעט השתווה לענף התעשייה: הענף הפיננסי. השינוי מעניין מכיוון שענף התעשייה מעסיק יותר עובדים מהענף הפיננסי. הנסיגה של ענף התעשייה היא כנראה נובעת מהגלובליזציה, שהחליפה עבודות ייצור מכלכלות מפותחות לכלכלות מתפתחות. באותה העת, הגלובליזציה חיזקה את הענף הפיננסי בבירות הפיננסיות העולמיות, בהן הונג קונג, שנגחאי, לונדון וניו יורק. ענף נוסף שצמח בתקופה זו הוא ענף הבריאות. על רקע המידע הזמין שהצביע על אי יעילותה של מערכת הבריאות האמריקאית, ככל הנראה הצמיחה עשויה להעיד בין היתר, על עליה אצל קבוצות אוכלוסייה מסוימות ועל ריכוז של תועלת כלכלית אצל הספקיות ולהעיד פחות על עלייה ברמת הבריאות.
לאחר שזינק ב-14.5% מתחילת השנה, האם יש תחליף למדד ה-S&P 500 עם סיכון פחות משמעותי מזה של הנאסד"ק? האנליסטים של אחד הבנקים הגדולים בוול סטריט סבורים שכן
במידה ורוצים באמת לפזר ולהשקיע חלק במדד s&p וחלק במדד msci
אולי עדיף להשקיע לא רק את החיסכון לכל ילד ב MSCI
כי אז רוב החסכונות - הם במדד S&P
בנוגע אלי יש לנו קרנות פנסיה במיטב דש ב מדד S&P
חסכונות לכל ילד באינפיטי במדד MSCI
ואני רוצה לפתוח קרן השתלמות
השאלה באיזה מדד עדיף אם כן?
האס אנד פי יש סיכוי גדול שהוא בועה המחיר שלא לא פורפציונאלי בפרט
בזמני ריבית גבוהה יש כלכלנים שמזהירים מצניחה כואבת של למעלה 60 אחוז
אז תקחו את זה בחשבון
האס אנד פי יש סיכוי גדול שהוא בועה המחיר שלא לא פורפציונאלי בפרט
בזמני ריבית גבוהה יש כלכלנים שמזהירים מצניחה כואבת של למעלה 60 אחוז
אז תקחו את זה בחשבון
אחת השאלות / התנגדויות הנפוצות ביותר שמעורר הבלוג הזה מנוסחת במונחים של "מה יקרה אם כולם ינהגו כמוך". כך, אני נשאלת לא פעם מה יקרה לחברה ולכלכלה הישראלית – ובמשתמע, לסגנון החיים הקפיטליסטי-רנטירי שאימצתי לעצמי, אם "כולם": 1) יפסיקו לצרוך ג'אנק מיותר, ילמדו לחשוב ולפעול בכוחות עצמם ויקטינו את...
www.hasolidit.com
ועוד פוסט חדש , שבו היא מסבירה בכללית על S&P ,בו היאמציינת שיתתכן שזו בועה אבל היא אישית לא חושבת כך.
אם אני שמה בצד בפקדון סכומי כסף בבנק עדיף לי להשקיע בקרנות האלה?
ומה נקודת היציאה?
בחסכון לכל ילד אני כתבתי פה שקופת גמל הרבה יותר משלם מבבנק
השאלה אם אני יכולה לעשות ככה בקרנות האלה
האם צריך הכנסה קבועה כל חודש?
מה הסכום המינימלי כל חודש?
ואיך עושים את זה?
האם זמ משתלם?