דרוש מידע עזרו לי בבקשה!! ענייני עבודה מסובכים כ"כ :(

• פותח הנושא vigi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בתאריך 22/12/20 יצאתי לחופשת לידה מוקדמת (עקב שמירת הריון)
בפועל ילדתי בתאריך 11/02/21.
לפי תאריך היציאה לחופשת הלידה אני הייתי אמורה לחזור לעבודה ביום 06/04/21
אני כרגע מאריכה את חופשת הלידה שלי ללא תשלום. (יכולה להאריך עד 26 שבועות)
כעת אני רוצה להתפטר לצורך טיפול בילד שלי. והבנתי שאני צריכה להודיע למעסיק 30 יום מראש (אני עובדת במקום 4 שנים)
האם במהלך 30 יום אלו אני צריכה לבוא לעבוד במשרד? או שאני יכולה להישאר בחופשת הלידה המוארכת? (עד תום 26 שבועות)
תודה!!

• הוסף לסימניות
בעקרון לפי החוק, אם עבדת מעל שנה אצל אותו מעסיק לפני שיצאת לחל"ד את זכאית ל-26 שבועות חל"ד, מתוכם 15 בתשלום.
כך שלדעתי מותר לך להודיע 30 יום מראש ולא לבוא למשרד.
זה מאתר כל זכות
1622581366381.png

• הוסף לסימניות
בעקרון לפי החוק, אם עבדת מעל שנה אצל אותו מעסיק לפני שיצאת לחל"ד את זכאית ל-26 שבועות חל"ד, מתוכם 15 בתשלום.
כך שלדעתי מותר לך להודיע 30 יום מראש ולא לבוא למשרד.
זה מאתר כל זכות
צפה בקובץ המצורף 899879
תודה.
עניין נוסף שיש לציין- 26 השבועות מסתיימים ביום 22/06.
האם מתאריך זה ועד סוף 30 הימים כן אצטרך לבוא לעבודה?

• הוסף לסימניות
תודה.
עניין נוסף שיש לציין- 26 השבועות מסתיימים ביום 22/06.
האם מתאריך זה ועד סוף 30 הימים כן אצטרך לבוא לעבודה?
אם המעסיק דורש שתבואי את אמורה לבוא. אלא אם כן יש לך מספיק ימי חופשה לנצל

• הוסף לסימניות
אם המעסיק דורש שתבואי את אמורה לבוא. אלא אם כן יש לך מספיק ימי חופשה לנצל
את אומרת מידיעה של החוק?
המעסיק שלי לצערי מסוגל להתקטנן על קוצו שלי יוד, לכן אני שואלת
תודה!

• הוסף לסימניות
אבל את יכולה לבקש ממנו חופשה ללא תשלום, אולי יסכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה