כללי עזרו לי לבחור

• הוסף לסימניות
הכנתי לעצמי כרטיס ביקור.
צירפתי כאן 3 דוגמאות צד קדמי.
אנא עזרו לי לבחור אחד מביניהם.

צפה בקובץ המצורף 5002

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 150.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפה יפה!
אני אוהבת את השלישי יותר מכולם

• הוסף לסימניות
האמת שכולם מקסימים, אני הייתי בוחרת את השלישי הוא האלגנטי והיפה מכולם.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לבחירת השלישי, אם כי מפריע לי מעט השילוב בין הסגנון החד, והחלק של הלוגו, לסגנון העיטורי והכבד של הכרטיס.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הראשון!
מקסים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
לדעתי הראשון. כשאי לשים לב שהצבעים לא "ימיתו אותו". לראות מה יוצא בהדפסה. הכרטיס לוקח לכיוון מאד מסוים.

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד לכשעצמו,
אם כי לא נראה לי שכדאי לך לכת על הסגנון הכבד, אלא אם כן לקוחותייך בהווה ובפוטנציאל הם חסידויות וארגונים תורניים.
אם את רוצה לפנות לנישה של בעלי עסקים, במיוחד כמו מה שהלוגו שלך משדר, שאגב הוא יפה מאוד. אז תשני פאזה.

• הוסף לסימניות
הסתר, ואם אני רוצה לפנות לכל הסגנונות?

• הוסף לסימניות
קח את ה'חצי ירח' הגרפי של ה-T ותעשה עם זה משהו בצד. העיטור לא מתאים ללוגו.

כרטיס יפה אהבתי של האחרון.
הלוגו ממש יפה.
(בלוגו אולי תנתק את סוף העיגול מהקו של הT זה מבלבל במבט ראשון.)

אגב, אני ממליץ למחוק שירותי קלדנות, שום גרפיקאי לא קלדן.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה, השלישי הכי מיוחד.

• הוסף לסימניות
יפה יפה!

• הוסף לסימניות
ונתנו תודה רבה תמיד אתה עונה בצהרים

• הוסף לסימניות
למה שלחת אותם כבר להדפסה?
ישראל צודק תורידי שירותי קלדנות.
אהבתי את הראשון - תדפיסי על נייר לבן ותורידי 2% מהצבע כי הם ייצאו לך כהים.
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
הראשון הוא האלגנטי ביותר.
כדי להקל קצת את הכובד שבשמאל, הייתי עושה אותו לא סימטרי, שהעיטור בעיגול לא יהיה בקו האמצע. וכן ה'הר החום'. והייתי עושה את ההר פחות תלול, בליטה פחות קמורה, שינויים אלו יתנו לשמאל מראה פחות כבד (קרי: חסידי?), אני מקווה.

• הוסף לסימניות
אכן הראשון הכי יפה, אלגנטי וקריא. רק משו קטן: המעבר צבעים שברקע יהיה יותר יפה באלכסון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השלישי.
דרך אגב, יש פה 2 עדן? זו של התיק עבודות ואת? או שזה אותו דבר?

• הוסף לסימניות
יש עדן ויש EDEN

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה