כללי עזרו לי להחליט

• הוסף לסימניות
אשמח לכמה שיותר תגובות (ברור, מי לא רוצה...)
אייקון למעלה או בצד?
לוגו למעלה או למטה?
תודה רבה לכולכם על הסבלנות, הסובלנות והיחס.

קבצים מצורפים

• לינטופ-01.jpg
    לינטופ-01.jpg
    KB 227.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הימני.
להלעות את הויזואל קצת למעלה, וכך לשחרר מקום למטה ולהכניס שם את הכיתוב שמופיע כעת בעליון, ככה שיהיה יותר נקי מלמעלה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, ג"כ הימני.
ובשביל ההולכה של העין צריך ליצור אלכסון, ולכן כדאי להעביר את האיכות שירות וכו'... לצד ימין.
מודעה מקסימה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל. הימני. ואכן, ריק גם לי בצד ימין. חושבת שכדאי להניח הכל למטה כדי ליצור רקע נקי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הימני .
ואת הסטריפ למעלה,שנראה קצת תקוע ולא ממלא את החלל הריק- אולי הייתי מחלקת ללשוניות , כמו דף ראשי באתר

• הוסף לסימניות
השמאלי יותר מתאים מבחינת היררכיה, לפי דעתי.
הלוגו עם העיגול הלבן שבעיצוב הימני לא כ"כ מתחבר.
אז הייתי הולך על השמאלי.

בנוסף,
דרוש טיפול בטקסט בחלק התחתון.
החלק של "אמינות, איכות ושרות..." לא מספיק בולט,
הייתי מוריד את הצל ומוצא פתרון אחר - אולי רקע אחר או צבע כהה יותר לטקסט.

וכותבים אצלנו*, ללא האות יו"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה